Etimologie: soția lui Orfeu


Un anume sex-appeal, o aparență fermecătoare și uneori sofisticată, Euridice este o persoană zâmbăreață. Cu toate acestea, sub o aparență simpatică, Euridice este o persoană ce ascunde multe temeri. Determinată, energică și temerară, Euridice caută într-un fel sau altul puterea. Acest lucru se poate traduce printr-o latură combativă, curajoasă, temerară, printr-un anumit spirit de contradicție sau, și mai bine, prin faptul că se arată expertă în arta manipulării. Este adevărat că Euridice este neîndemânatică, fină, persuasivă și perspicace. Știe să sesizeze cu promptitudine orice oportunitate îi apare în cale. Departe de a-i fi indiferentă viața materială, are simțul afacerilor și nu va pierde nicio secundă din vedere propriile sale interese.


Mai degrabă nerăbdătoare, presată, impulsivă, Euridice are tendința de a gândi pe termen scurt. Privilegiază momentul prezent de obicei, fără să se gândească totuși la ce se va întâmpla mai departe, la consecințe. Drumul său în viață deci nu este mereu drept, lin, este presărat cu numeroase viraje, ceea ce poate conduce la o anumită instabilitate. Are tendința să caute facilitatea și de obicei acest lucru îi reușește deoarece este o persoană norocoasă.


Nu este mereu disciplinată, nici măcar organizată, nu suportă constrângerile, ierarhia, criticile și ordinele. Va reacționa cel mai adesea în fața acestora cu agresivitate sau cu furie, își va arăta latura agresivă. Forța sa constă în facultatea de a adaptare și în capacitatea de convingere. Copil, Euridice nu este tot timpul docilă. Posesivă, autoritară, îți este destul de greu să îi reziști. Specialiștii recomandă o educație strictă, încă de la o vârstă fragedă, insistându-se asupra noțiunilor de ordine și de punctualitate. Dansul și sportul vor fi favorizate în cazul său.


Euridice adoră noutatea și libertatea dar și independența. Este dușmanul declarat al monotoniei și al rutinei. Fantezistă, Euridice adoră aventura sau aventurile și este tentată des de călătorii. În relația de iubire este extrem de pasională și are nevoie să se simtă iubită pentru a se simți împlinită. Îi place să fie surprinsă, îi place să seducă și nu ezită să planifice o excursie cu prietenii de la o zi la alta. Va fi tentată de profesiile comerciale precum vânzări sau marketing.

Lasă un răspuns