Etimologie –  din ebraicul « havva », viata, cea care da viata

Sarbatoare: 6 septembrie (calendar catolic) si 1 martie (calendar ortodox).

 

Evelin este o fire rezervata, misterioasa in aparenta. Introvertita, uneori nelinistita si  chinuita de angoase, Evelin isi pune o multime de intrebari. Este interesata de tot ce tine de filozofie, metafizica si spiritual. Mai mult decat orice, Evelin are inclinatie spre analiza, poseda un anumit simt critic. De aceea, ajunsa la varsta adulta, Evelin ar putea fi interesata de stiintele exacte.

 

Evelin nu cunoaste cuvantul superficialitate. Pentru ea, prietenia este sacra. Cu toate acestea, Evelin are tendinta sa fie solitara, sa se izoleze de lumea exterioara. Evelin se poate baza in orice situatie de intuitia sa. Este autodidacta. Timida si emotiva, nu este inarmata suficient pentru a face fata cu brio realitatii si dificultatile pe care le intampina in viata de zi cu zi. Evelin este atrasa de persoanele care au aceleasi idealuri ca si ea.

 

Copil, Evelin este o fire visatoare, inhibata uneori. Pune o multime de intrebari la care parintii sai trebuie neaparat sa raspunda. Este o fire studioasa. Este pasioanta de secrete, ii place linistea. Este atrasa de psihologie, religie, esoterism, de orice domeniu iesit din comun.

 

Evelin va cunoaste singuratatea de-a lungul vietii, chiar daca este vorba de singuratatea in doi. Insa, daca reuseste sa isi gaseasca un partener de viata care sa corespunda idealurilor sale marete, cu care sa aiba o multime de lucruri in comun, va fi ferita de singuratate. Nu ii plac persoanele conformiste.

 

In ceea ce priveste cariera, Evelin va imbratisa o meserie din domeniul stiintific, psihologic, parapsihologic sau medical. Domeniul in care activeaza este esential pentru Evelin, se dedica trup si suflet meseriei alese. Evelin isi va apara ideile si interesele cu ardoare datorita firii sale idealiste. Cifra sa norocoasa este sapte iar culoarea sa este albastru.

Lasă un răspuns