Etimologie- cea care da viata (ebraica)

Sarbatoare- 6 septembrie si 1 martie

Evelyn este o persoana care se bucura de viata din plin, savurand-o si avansand cu pasi mici, dar siguri.

Este calduroasa si comunicativa iar cei din jur ajung sa o indrageasca foarte usor si foarte repede. In plus, se arata disponibila la cea mai mica nevoie a celor din jur. Stie cum sa ii asculte atunci cand trebuie. Este echilibrata atunci cand trebuie si adora sa fie mereu in miscare sau in actiune.

Organizata si metodica, este in acelasi timp foarte eficienta. Nu este foarte expansiva si viata sa interioara este extrem de bogata. Este serioasa, pudica, solitara mai degraba si morala ei stricta o face sa fie in general, intrasigenta.

Evelyn poseda o personalitate secreta, interiorizata si determinata. Progreseaza in viata incet dar sigur. Este cerebrala si intelectuala, astfel ca gandeste si analizeaza. Dar firea sa ingrijorata o face sa isi puna mereu intrebari cu privire la micile sau marile probleme ale existentei. Deviza sa ar putea sa fie foarte bine, « Gandesc, deci exist ». Evelyn este deci o rationalista, cu un minunat spirit analitic.

Evelyn este o persoana foarte pasionala, in cautarea marii iubri. Este eleganta, fermecatoare si adora sa ii seduca pe cei din jurul sau.

Evelyn adora tot ce tine de cercetare, de analiza, totul intr-un context de calm si de liniste. Tot ce este original sau de avangarda o atrage. Domeniul sentimental nu este insa un lucru usor pentru ea. Are tendinta sa isi reprime sentimentele si este mai perceputa mai rece si mai insensibila decat este in realitate. Intr-adevar, Evelyn simte foarte des ca este neinteleasa. In plus, este foarte selectiva si isi alege cu grija prietenii.

Evelyn este fara indoiala, ambitioasa, oportunista si muncitoare sin u intampina dificultati atunci cand vrea sa reuseasca in viata. Dar lucrurile vor veni odata cu timpul. Rabdarea este deci unul din atuurile sale forte.

In cazul sau, mai multe tipuri de orientari sunt posibile- cercetarea, stiintele exacte, tehnica de varf sau domeniile in care omul este cel mai important. Deci va putea devina pedagog, psiholog sau chiar ecologist.

Lasă un răspuns