Etimologie: boaba

Sarbatoare: 20 ianuarie

 

Fabian este o persoana stricta, autoritara, dominatoare insa sub aceasta carapace de dur se ascunde o mare sensibilitate. Tandru, emotiv, simpatic si generos, Fabian are grija sa isi pastreze imaginea exterioara, isi arata aceasta latura doar in prezenta fiintelor dragi. Fabian simte nevoia sa fie admirat, sa i se recunoasca adevarata valoare. Astfel, vointa sa este la inaltimea aspiratiilor. Puterea sa de munca este mare insa variaza in functie de situatie si de starea de spirit de moment.

 

De obicei, Fabian se regaseste in pozitia de lider, nu in cea de executant, poseda toate calitatile necesare unui lider. Fabian nu suporta esecurile. Orgolios si vanitos, Fabian pare la prima vedere arogant, egocentric si ranchiunos. In unele situatii, Fabian se dovedeste a fi timid.

 

Copil, Fabian are nevoie de independenta. Parintii trebuie sa ii dea responsabilitati inca de mic, sa il implice in activitati de grup pentru a-i echilibra putin tendinta egocentrica. Astfel, Fabian va invata sa se cunoasca mai bine, sa isi exercite puterea si latura filantropa. Le recomandam sa il inscrie la cursuri de teatru.

 

In acord cu personalitatea sa puternica, lui Fabian ii place sa straluceasca, sa dea ordine, sa fie actorul principal pe scena vietii. Apreciaza tot ce este pur, frumos. Calatoriile si relatiile cu publicul reprezinta principalele puncte de interes. In ceea ce priveste viata sentimentala, Fabian este idealist, este exigent cu partenera de viata pe care vrea sa o domine in totalitate. Ii va fi greu sa gaseasca o femeie careia sa ii placa sa fie dominata. Senzual si generos, lui Fabian ii plac traditiile: casatorie, copii.

 

Fabian va fi interesat de o profesie din domeniul juridic sau de orice meserie implica relatia cu publicul. Tot ce tine de calatorii sau audiovizual l-ar putea interesa. Domeniul retaurarilor, hotelier sau gastronomic nu il lasa indiferent.

Lasă un răspuns