Etimologie- fericit (latina)

Sarbatoare- 23 aprilie

Felix este cu adevarat o persoana foarte incantatoare. Este sensibil, este timid, este foarte dulce si nu lasa pe nimeni indiferent. Este foarte zen, nu se enerveaza usor si prefera sa discute si sa argumenteze in cazul in care apar anumite probleme.

La munca, dar si acasa, Felix trebuie sa fie stimulat in permanenta pentru a da mereu tot ce e mai bun din el. Felix este insa o persoana foarte fragila care nu accepta foarte usor criticile sau anumite remarci, mai ales cand sunt nefondate.

Felix este un barbat foarte tandru, foarte prietenos care apreciaza foarte tare compania celor din jur, chiar daca uneori este destul de flegmatic. Depinde destul de tare de mediul in care creste sau in care isi desfasoara activitatea. Mai ales atunci cand este mic, deoarece poate trece de la indolenta si lene la super puteri mai ales cand este stimulat din punct de vedere afectiv.

Atuurile sale de pret sunt amabilitatea, farmecul, seviabilitatea si spiritul camaraderesc. Fina sa psiholgie, dublata de o intuitie si de o indemanare fara pereche compenseaza cumva lenea si lipsa de vointa de care da dovada in unele situatii.

Felix se va simiti insa implinit doar atunci cand isi va indeplini visurile. Se va simti astfel mult mai puternic si va trece de la imaturitate la asumarea responsabilitatilor.

Felix adora sa evadeze, sa aiba fantezii si sa calatoreasca. Are o latura boema foarte bine dezvoltata, iubind viata si placerile pe care le are aceasta de oferit. Nu se simte amenintat de schimbari dar fragilitatea si emotiile sale ii pot afecta in anumit fel viata profesionala si viata sentimentala.

In ceea ce priveste viata profesionala, Felix se va orienta cel mai adesea inspre o meserie care ii va permite sa parcurga lumea. Este o persoana independenta care adora descoperirile. Are nevoie de o meserie in care sa se simta util si in care sa ii poata ajuta pe cei din jur.

In domeniul afectiv, Felix va cauta o persoana ideala care sa fie afectuoasa si la fel de independenta ca si el. Dar va deveni dependent de persoana pe care o iubeste, pe care o va percepe pana la urma ca si pe o mama.

Lasă un răspuns