Etimologie: culoarea galbena, auriu, blonda (latina).
Sarbatoare: 12 Mai.

De origine latina, prenumele de Flavia se trage de la patronimul faimoasei familii romane Flavius, familie careia i-au apartinut nume celebre precum imparatii Domitian si Titus. Flavia are ca etimologie cuvantul Flavius, la catolici fiind sarbatorit pe 12 Mai iar la ortodocsi pe 16 Februarie.

 

Flavia este o femei fermecatoare, placuta si atractiva care cauta mereu sa se faca placuta si iubita. Pentru Flavia, sentimentele sunt extrem de importante de aceea va face tot ce ii sta in putinta sa se inconjoare de pace si armonie. Preocupata de aspectul sau fizic si sensibila la tot ce tine de estetic, Flavia este o tanara cocheta, extrem de atenta la detalii. Punctul sau slab este hipersensibilitatea care, adaugata imaginatiei si nervozitatii de care da uneori dovada ii provoaca uneori angoase.

 

Flavia asteapta sa fie protejata si aparata de membrii familiei sale, are nevoie de aceste lucruri pentru bunastarea si echilibrul sau. Flavia este o femeie sociabila care apreciaza placerile vietii, comunica cu usurinta cu oricine folosindu-se de farmec, diplomatie si umor. Asocierea numarului 2 karmic cu numarul 22 karmic nu este un lucru usor de asumat, deoarece aceasta asociere o face uneori sa fie fragila, tematoare. Flavia va incerca mereu sa isi concretizeze obiectivele, dezvoltandu-si fara incetare atuurile care sunt perfectionismul, rabdarea si simtul efortului. Cu toate acestea, Flavia are uneori adevarate crize nervoase.

 

Flavia are doua tendinte: fie va trai linistita, refugiindu-se in momentele in care are probleme in reverie sau in imaginatie sau se va refugia sub aripa unui partener de viata care ii va compensa abolut toate lipsurile. Copil fiind, Flavia se dovedeste a fi impresionabila, ciclotimica, capricioasa, timida, hiperemotiva si extrem de dependenta de mediul in care isi duce existenta. Parintii trebuie sa o invete pe Flavia sa fie independenta inca de la o varsta frageda, sa ii dea cat mai multe responsabilitati, sarcini, sa ii spuna mereu adevarul si sa o incurajeze sa faca si ea acest lucru.

 

Parinti, sa nu o protejati in mod excesiv pe Flavia deoarece are tendinta sa devina capricioasa, sa faca crize de nervi cand ceva nu este pe placul sau. Protejand-o in mod excesiv nu veti face decat sa ii sporiti tendintele obsesive latente, nu o veti ajuta sa isi invinga imaturitatea.

 

Flaviei ii place sa coopereze, sa colaboreze, sustinerea afectiva este foarte importanta pentru ea. Viata sentimentala este capitala pentru Flavia. Numarul 2 karmic ii provoaca adesea dificultati in relatia de iubire. 2 posibilitati i se arata Flaviei: fie devine o casnica perfecta si va avea o viata linistita alaturi de familia sa, fie fuge de viata de familie, ramanand o femeie-copil, bazandu-se mult prea mult pe ceilalti.

 

Numarul 22 karmic ii pregateste Flaviei o viata profesionala de anvergura. Flavia va fi atrasa de profesii aflate in stransa legatura cu copiii precum educatoare, invatatoare sau pediatru, de profesii din domeniul medical sau de cele legate de igiena, ecologie, estetica, creatie, gestiune, economie, de profesiile care cer precizia, orice are legatura cu creativitatea.

Lasă un răspuns