Etimologie- in floare, inflorind (latina)

Sarbatoare- 1 decembrie

Florenta este o persoana foarte sensibila si reactiva. In general, este foarte emotiva dar asta nu inseamna si ca este foarte fragila. In situatiile dificile, poate demonstra ca este perfect capabila sa se apere si sa depaseasca obstacolele.

Florenta este poetica si romantica. Dar si o idealista care se hraneste cu visele si fanteziile sale. Dar va incerca mereu sa isi ascunda sensibilitatea in spatele zambetului sau si a ochilor sai de caprioara.

Florenta este in cautare de echilibru in tot ceea ce face. Pentru asta, da mereu tot ce e mai bun din ea pentru a pastra mereu armonia.

Foarte atasata de familie si de prieteni, Florenta are nevoie de afectiunea lor si de sustinerea lor pentru a gasi curajul pentru a infrunta toate problemele ce ii apar in cale. Deci are nevoie si de un mediu fara certuri sau fara violente in care sa se dezvolte armonios, in caz contrar, va deveni introvertita. Deci va incerca mereu sa pastreze armonia in sanul familiei.

Florenta este foarte puternica in fata realitatilor dure ale vietii. Este dependenta de independenta si vrea sa reuseasca prin propriile forte, nu ajutata de cei din jur. Este ambitioasa si nu vrea sa le datoreze absolut nimic.

Atunci cand isi stabileste anumite obiective sau incepe proiecte noi, Florenta se dedica trup si suflet in misiunea sa. Va reusi sa treasca de toate obstacolele datorita simtului sau practic. Iar in ciuda esecurilor cu care se confunta, Florenta inca mai are incredere in propriile forte.

Florenta vrea sa straluceasca in societate. Astfel ca se foloseste de o multime de strategii pentru a se remarca atat in viata personala cat si in cea profesionala. Este hiperactiva si are mereu nevoie de noi experiente pentru a se simti vie.

Florenta este o mare seducatoare si nu intampina dificultati atunci cand trebuie sa atraga atentia celor din jur. Stie cum sa se faca dorita si cauta un barbat care sa ii satisfaca nevoia de tandrete sau de recunoastere. Barbatii severi si autoritari nu au ce sa caute langa ea.

Din cauza curiozitatii sale, in domeniul profesional, Florenta va risca sa se amestece in treburile celorlalti. Se va simti cel mai bine in domeniile legate de arta, estetica sau medicina.

Lasă un răspuns