Etimologie: inflorit

Sarbatoare: 4 mai

 

Florian este simpatic si entuziast, calduros, intelegator si prietenos. Exista cazuri in care Florian este superficial, preocupat mai degraba de aspectul sau exterior de care are o deosebita grija, narcisist chiar. Inteligent, Florian este o fire vesela si optimista. Este un bun orator, detine arta seductiei si persuasiunii. Munca nu il atrage prea tare chiar daca este adeptul studiilor de lunga durata. Deoarece constanta nu este un cuvant care il caracterizeaza, Florian are tendinta sa rateze unele oportunitati. Insa, deoarece este increzator in fortele si capacitatile sale, Florian nu isi face griji, este convins ca in calea sa vor aparea si mai multe oportunitati.

 

In cazul in care este dezamagit de viata, Florian se poate lasa prada unor vicii periculoase pentru sanatatea sa, tigari sau alcool. Nu este facut pentru dura realitate a vietii. Copil, Florian are o inclinatie naturala spre cantec, muzica, limbi straine si dans. Parintii trebuie sa ii dea responsabilitati, sa il pregateasca sa infunte viata si greutatile pe care le aduce aceasta.

 

Florian apreciaza cu siguranta facilitatea si placerile aduse de aceasta lume. Pentru Florian viata este un joc, i-ar placea ca oamenii din jurul sau sa fie mereu fericiti, sa nu intampine nicio problema. Incearca sa adopte o atitudine altruista in relatia cu oamenii. Din punct de vedere sentimental, Florian este o persoana iubitoare, generoasa, senzuala si seducatoare. Dar nu poate avea toate calitatile din lume. Una din calitatile cu care nu este dotat Florian este fidelitatea…Florian are pretentia ca partenera de viata sa fie frumoasa, inteligenta, rabdatoare si gospodina.

 

Florian este un om al expresiei. Va fi atras de o profesie in care contactul cu oamenii este favorizat (comedian, cantaret, pictor, dansator, animator) de o profesie din domeniul comertului, din domeniul justitiei sau din domeniul social.

Lasă un răspuns