Etimologie: inflorit

Sarbatoare: 1 mai (calendar catolic)

 

Florina este o femeie nascuta sa seduca, sa iubeasca si sa raspandeasca in jurul sau pace, armonie si frumusete. Florina este o persoana echilibrata, calma si blanda. Dornica sa se faca placuta, Florina este dispusa sa depuna eforturile necesare in acest sens. Florina este placuta, serviabila, concilianta si afectuoasa, preocupata de aspectul sau fizic si cocheta. Stie sa isi asume responsabilitatile si se dovedeste a fi perfectionista si meticuloasa in tot ce face. De o natura scrupuloasa, Florinei ii place sa comunice, sa socializeze si sa isi puna in valoare creativitatea.

 

Florina este intuitiva, receptiva si sensibila. Cand ceva nu este pe placul sau, cand intampina o problema, Florina are obiceiul sa evadeze, sa scape de realitatea cruda, refugiindu-se in vise. Copil, Florina este o fetita care isi face parintii mandri. Parintii trebuie sa ii dea Florinei cat mai multe responsabilitati, sa ii dezvolte sociabilitatea. Daca este supra protejata, Florina va avea tendinta sa fuga de responsabilitati si de angajamente pe termen lung, ceea ce inseamna ca isi va gasi cu greu adevarata menire.

 

Din punct de vedere sentimental, Florina este o romantica si o visatoare. Viseaza ca intr-o buna zi va veni printul pe cal alb si o va cuceri.

 

Florina este o femeie care privilegiaza realizarea afectiva si familiala. Se lasa adesea influentata de parintii sai si le poate calca pe urme, alegand aceeasi profesie. In caz contrar, daca isi va alege singura viitoarea meserie, Florina ar putea fi tentata de profesiile cu caracter social precum infirmiera, medic, moasa, nutritionista sau farmacista. De asemenea, profesiile aflate in raport cu dreptul su justitia, cele aflate in stransa legatura cu estetica si arta (esteticiana, coafeza, manichiurista, pictorita sau decoratoare), profesiile ce necesita abilitatea manuala sau artizanatul, profesiile ce necesita precizia si minutiozitatea, ar putea-o interesa.

Lasă un răspuns