Etimologie – franc (latina)

Sarbatoare-  4 octombrie

Francisc dupa cum o spune si numele sau, este o persoana de o sinceritate deconcertanta, care merge mereu pana la capat. Este foarte vorbaret si dinamic. Cu el nu ai cum deci sa te plictisesti vreodata.

Francisc este o persoana foarte apreciata si pentru toleranta de care da mereu dovada. In plus, este mereu bine dispus si optimist deci este o aparitie sau o companie foarte placuta pentru cei din jur.

Francisc are marea capacitate de a face abstractie de lucrurile negative din jur sau din viata sa, pentru a pastra mereu doar lucrurile bune. Are din acest motiv foarte multi prieteni.

Viata profesionala este primordiala pentru Francisc. Face orice pentru a reusi si crede mereu in steaua sa.

Iubeste sa isi faca propria opinie cu privire la lucruri deci vrea sa cunoasca totul, sa descopere totul, avand foarte multe obiective sau planuri in cap. Dar visele sale de grandoare sau deschiderea sa de spirit sau amabilitatea sa il fac sa devina cel mai adesea, candid si usor manipulabil.

Poate ca Francisc ar putea sa fie putin mai neincrezator atunci cand vine vorba despre cei din jur. Crede prea mult in bunatatea celor din jur si aceasta naivitate s-ar putea sa il coste destul de mult. In plus, Francisc poate sa fie uneori destul de neglijent. Sau prea neglijent. Nu respecta orarele sau indicatiile, regulile si are tendinta agasanta de a se crede mai presus de lege.

Atunci cand vine vorba despre femei, Francisc se arata lipsit de tact. Este cinstit, spontan si nu are nevoie de foarte mult pentru a spune exact ceea ce ii trece prin minte. Partenera sa nu prea va avea ce sa ii reproseze.

Cu el va trebui sa stii cum sa ajungi le esential si sa nu te pierzi prin detalii lipsite de importanta. Francisc adora sa fie flatat si admirat dar nu este un barbat dependent de femei. Este cinstit, crede foarte tare in fidelitate si nu se da batut cu una cu doua.

Francisc este de parere ca fiecare persoana este responsabila pentru destinul sau, de reusite si de esecuri.

Lasă un răspuns