Etimologie- nobila doamna, divinitate ( germana)

Sarbatoare-

Enigmatica si misterioasa, Freya este o femeie putin cam paradoxala. Discreta, timida sau rezervata, nu este mereu atat de rezervata in comportamentul sau. Uneori este cam nelinistita si cam nervoasa, se indoieste de capacitatile sale si are tendinta de a se inchide in sine.

Freya este o persoana care se ataseaza foarte repede si care va incerca intreaga viata sa stabileasca un echilibru intre doua tendinte ce ii compun caracterul- latura sa colerica si un simt profund al devotamentului. Dar uneori anxietatea si emotivitatea pun stapanire pe ea. Iar emotivitatea sa o face sa fie uneori cam nervoasa.

Pentru ea, onoarea este foarte importanta si se lasa foarte greu influentata. Este foarte obiectiva si capabila in acelasi timp sa se sacrifice pentru cele mai importante lucruri sau persoane din viata sa.

Atunci cand are o misiune mai importanta de indeplinit, are mare incredere in ea si in fortele proprii. In caz contrar, va deveni timida si nervoasa.

Freya este curioasa, dar este vorba in cazul sau despre o curiozitate sanatoasa. Memoria sa este una fara cusur.

Freya va fi foarte interesata de viata sentimentala si are un gust particular pentru gradina sa secreta, pentru conciliere, dar si pentru cooperare. Prietenia este foarte importanta in viata ei, fiind extrem de deschisa, de serviabila, de placuta si de disponibila. In domeniul iubirii este foarte sentimentala si materna, ascultandu-si mereu partenerul.

Uneori, Freya va simti ca trebuie sa se imparta cumva intre independenta sa si nevoia de a fuziona cu celalalt. Poate sa isi aleaga un partener mai matur sau poate sa isi aleaga din  contra un partener pe care sa il protejeze.

Cu alte cuvinte, viata sentimentala si de familie va fi mai importanta pentru Freya decat cea profesionala. Va fi atrasa de profesiile in raport cu notiunea de serviciu- secretare sau vanzatoare, de cele in care poate sa dea sfaturi sau de cele care sunt in legatura directa cu copiii.

Freya este o persoana extrem de puternica, capabila de o iubire imensa, cu un potential incredibil. Este deci o persoana remarcabila adorata de cei din jurul sau.

Lasă un răspuns