Etimologie: Dumnezeu este puterea mea, binevoitor, milostiv

Sarbatoare: 8 noiembrie

 

Gabriel este un barbat seducator, placut, sociabil, comunicativ, vesel si zambitor. Principalele sale calitati sunt: sensibilitate, tact, emotivitate si toleranta. Lui Gabriel i-ar placea ca toata lumea din jurul lui sa fie fericita. Viata afectiva este esentiala pentru Gabriel. In momentul in care se simte neinteles sau daca considera ca nu este iubit, Gabriel pierde o buna parte din energie, rateaza unele oportunitati. Destul de curios, Gabriel este interesat de o multime de lucruri, ceea ce il determina sa abordeze domenii numeroase.

 

Gabriel are o voce frumoasa. Fermecator, are arta de a iesi basma curata din orice situatie dificila. Este adaptabil, intr-un cuvant, extrem de simpatic. Copil, Gabriel se ataseaza usor de oricine, are darul de a se face iubit. Receptiv, fin psiholog, Gabriel simte imediat o atmosfera familiala tensionata, fapt ce il perturba. Astfel, are tendinta de a se inchide in sine sau sa se refugieze intr-un fel sau altul (in vis, muzica, poezie sau chiar droguri). Gabriel este stimulat de mediul afectiv si participa cu placere la activitatile colective. Atentie parinti, Gabriel este usor influentabil.

 

Frumusetea, arta, confortul si calatoriile sunt necesare echilibrului sau. In dragoste, Gabriel este o persoana tandra, blanda si iubitoare, pentru care intemeierea unei familii este importanta. Gabriel este capabil de sacrificii personale insa este totodata exigent, perfectionist, maniac chiar. Femeia perfecta este rarisima.

 

Dupa cum am vazut, familia joaca un rol important in viata lui Gabriel si poate fi la originea alegerii profesionale. In caz contrar, ar putea fi tentat de o profesie cu caracter comercial sau de o profesie aflata in legatura cu cuvintele sau scrierea, sau comunicarea. Si profesiiile din mass-media sau audiovizual, cele in raport cu calatoriile, confortul, imobiliarele, bucataria, gastronomia sau restaurarea l-ar putea interesa pe Gabriel.

1 COMENTARIU

  1. […] Gabriel. In anul 2017 se pare ca numele Gabriel il va detrona pe Leo. Un nume cu o puternica conotatie religioasa, potrivit micutilor altruisti si solidari, devotati familiei si gata de sacrificii, un nume care le va influenta cu siguranta comportamentul. […]

Lasă un răspuns