Etimologie: puterea lui Dumnezeu

Sarbatoare: 8 noiembrie

 

Gabriela este o femeie determinata, energica si voluntara. Este o persoana stricta insa exista situatii in care comportamentul sau ii deruteaza pe cei din jurul sau. Astfel, in timp ce in societate Gabriela apare drept o persoana deschisa, sociabila, calduroasa si vorbind pe un tond bland, cu persoanele apropiate ei, Gabriela poate fi rece si rezervata. Gabriela este o femeie cu principii, directa si onesta, curioasa, prudenta, neincrezatoare, cu sentimente solide. Poseda simtul responsabilitatii si al datoriei, este perseverenta si hotarata. In plus, Gabriela este o persoana pozitiva care nu se lasa coplesita de gandurile negre. Deviza Gabrielei este «  totul sau nimic ». Exista unele cazuri in care Gabriela poate parea superficiala sau lejera in ochii celor in jurul sau insa nu este deloc asa.

 

Gabriela este dotata cu o mare capacitate de munca, este activa, intreprinzatoare, dinamica, autoritara si rigida uneori. Copil, Gabriela este disciplinata, preocupata de scoala. Orgolioasa, Gabriela vrea sa obtina locul intai in toate domeniile din viata sa. Gabriela nu lasa pe maine ceea ce poate sa faca azi. Este pasionata de muzica, limbi straine si ar fi bine daca parintii ar sprijini-o sa invete sa cante la pian sau la chitara.

 

Gabrielei ii plac traditiile si cauta stabilitatea de-a lungul vietii. Ii place, in egala masura, sa se exprime, sa seduca, sa comunice si sa se relaxeze in compania prietenilor sai. Iubeste natura, animalele si este sensibila la tot ce este frumos. Ii place sa colectioneze diferite obiecte. In dragoste, Gabriela este o femeie fidela si o gospodina buna.

 

Gabriela va fi tentata de profesii din domeniul comunicarii (invatamant, jurnalism, comert), de profesii in raport cu pamantul, animalele, de profesii ce necesita precizia sau abilitatea manuala (croitorie), profesii independente, contabilitate, gestiune sau de un post in Administratie.

5 COMENTARII

Lasă un răspuns