Etimologie- cea linistita, cea calma (greaca)

Sarbatoare-

Galina este o persoana foarte plina de viata, exploziva, inflacarata si incantatoare. Dar hiperemotivitatea sa o face sa treaca printr-un caleidoscop emotionant uimitor. Va alterna deci rasul cu plansul, dar si entuziasmul puternic cu mania cea mai de nejustificat.

Este in acelasi timp si foarte generoasa, fiind o persoana integra care detesta jumatatile de masura. Pentru ea totul este alb sau negru, griul nefacand parte din curcubeul sau. Dar nici diplomatia din calitatile sale esentiale.

Galina este insetata de putere si cand o va detine, chiar va abuza de ea. Autoritarismul si datul ordinelor se afla in stransa legatura in ceea ce o priveste. Dinamismul si nevoia sa de actiune nu o lasa sa se plictiseasca sau sa stea degeaba. Este foarte energica, uneori prea energica iar daca aceasta energie nu va fi canalizata poate deveni repede agresiva sau brutala.

De asemenea, Galina detesta minciuna, sa fie flatata fara sens sau sa fie nedreptatita. Galina adora sa cucereasca, sa lupte, sa se infrunte cu cei din jur sau sa se depaseasca. Adora sa dirijeze, sa comande si sa isi asume anumite responsabiltati. Este nerabdatoare pana la extrem, vrea ca totul sa mearga foarte repede, un lucru ce o face sa devina iritabila, chiar tiranica.

Dar, in strafundurile sale, Galina este o persoana foarte sentimentala, chiar daca aparentele par sa arate altceva.

Relatiile sala afective sunt extrem de complexe, un amestec de putere, de posesivitate, de gelozie si tot felul de excese. Va trebui sa se afle alaturi de un barbat foarte puternic, viril si autoritar, care va trebui sa lupte si sa castige pozitia sa de stapan de necontestat. In acest caz, Galina, respectuoasa si supusa, va deveni mai dulce ca mierea…

Galina nu are vocatia unei femei de casa, nici a unei gospodine. Va fi in schimb, tentata de profesiile urmatoare- de cele in raport cu banii sau cu afacerile, in raport cu puterea- armata, politie sau sport, dar si de cele in raport cu calatoriile in strainatate. Dar se va descurca foarte bine si in relatiile cu publicul sau in domeniul social.

 

Lasă un răspuns