Etimologie: Dumnezeu este milos

Sarbatoare:

 

Geanina degaja o anumita forta, ramanand rezervata si echilibrata. Geanina este o persoana securizanta careia nu ii place sa isi complice viata inutil. Cauta sa se faca placuta si sa traiasca in armonie cu ceilalti. Sentimentul ocupa un loc aparte in existenta sa. Este o persoana disponibila, generoasa si ospitaliera care stie sa imparta lucrurile cu ceilalti. Geanina este o artista innascuta, dotata cu un rafinament aparte, senzuala si hedonista. Uneori narcisista sau pur si simplu cocheta, Geanina se dovedeste a fi perfectionista, maniaca chiar, are tendina sa se focalizeze pe detaliile mici. Extrovertita, Geanina este o persoana sociabila insa influentabila, se lasa influentata de familie si de persoanele pe care le iubeste.

 

Geanina ezita adesea, atat in alegerea profesionala cat si in ceea ce priveste inclinatiile afective. Este o persoana activa si harnica. Copil, Geanina este fermecatoare, tandra, afectuoasa si gurmanda si se foloseste de farmecul de care dispune pentru a-si manipula parintii dupa bunul plac. Nu suporta nedreptatea, actioneaza imediat in acest caz. Colectivitatea o stimuleaza, activitatile de grup sunt pe placul sau.

 

A placea, a ajuta si a-i fermeca pe ceilalti, acestea sunt principalele preocupari ale Geaninei. Sfera sentimentala este primordiala pentru Geanina, mereu aflata in cautarea sufletului pereche. Geanina este o mama buna, atenta, un rol care i se potriveste ca o manusa.

 

Indecisa in momenul in care vine vorba de alegerea unei meserii viitoare, Geanina este tentata sa caute facilitatea, continuand o afacere de familie de exemplu. In caz contrar, Geanina ar putea fi tentata de doua mari orientari: sfera artistica sau estetica, activitati in care sa se simta utila si sa ii ajute pe ceilalti (domeniul medical, paramedical, justitie, psihologie, invatamant, terapie, asociatii caritabile ), de tot ce tine de confort, imobiliare, casa, gastronomie si familie.

Lasă un răspuns