Etimologie-este un nume derivat de la grecescul Giorgios, un nume folosit pentru a desemna lucrătorii pământului sau agricultorii.

Sărbătoare- 23 aprilie

George este un adevărat artist, carismatic și fără complexe. Iese în față, pe scenă de câte ori are ocazia sau trebuie. Adoră deci să se afișeze sau să se dea în spectacol.

De asemenea, știe cum să epateze și cum să se pună în valoare mereu. George vrea să fie admirat și adulat și va fi gata de orice pentru a te fermeca. Este de asemenea, foarte dinamic și creativ. Va găsi mereu resurse pentru a impresiona și surprinde.

În domeniul prieteniei este cel mai generos, cel mai fidel și este de o veselie care molipsește lumea din jur.

În același timp, George este o persoană secretă, misterioasă, rezervată și introvertită. Este desul de neîncrezător și prudent. Acest lucru poate să fie perceput de unii drept o mândrie, răceală sau  un anumit complex de superioritate, dar în realitate este vorba doar despre timiditate și despre pudoare.

Este răbdător, este lent și dă dovadă de o determinare fără pereche mereu. Iar când ceva este pe placul său sau are un obiectiv de suflet, se arată obstinat.

Este un inamic al superficialului și nu își dă prietenia oricui. Dar atunci când este încrezător și știe la ce se angajeză, este agreabil, fidel și cu o mulțime de calități morale. Deci nu mai este atât de ursuz.

Ar dori însă să fie uneori ca și Robinson Crusoe să se retragă pe o insulă pustie, pentru a putea medita în liniște. Dar este sensibil și la confortul pe care îl poate oferi căminul său. Este atras de noutăți de tot ce ține de avangardă și de straniu deci va aprecia foarte mult domeniul SF.

Din punct de vedere sentimental se atașează foarte repede. Va cere partenerei sale să fie o bună gospodină și o bună bucătăreasă și mai ales, să aducă în cămin, pace și stabilitate.

Este interesat de profesiile legate de pământ, de natură și de domeniul medical. Dar și de cele cu caracter științific și tehnic. Dar și de cele unde se cere precizie și îndemânare.

Lasă un răspuns