Etimologie: lucrator al pamantului

Sarbatoare: 23 aprilie

 

 

Datorita cifrei sale active 3, Georgeta nu este o femeie obisnuita. Este o persoana excentrica, deviza sa fiind adesea – totul sau nimic. Astfel, drumul sau in viata o va conduce spre cele mai inalte aspiratii. Totul o impinge spre ceilalti, spre lume sau spre public. Intr-un fel sau altul, Georgeta nu lasa pe nimeni indiferent. Este o femeie iesita din comun care nu urmeaza caile traditionale si nu cunoste frontiere. Georgeta este pasionata de geografie, este o intelectuala si o spirituala. Cauta sa se autodepaseasca, sa isi depaseasca limitele. Cel mai adesea, Georgeta este capabila sa isi asume riscuri, este o altruista.

 

Georgeta este destul de previzibila, trece rapid de la o stare la alta, este capabila sa priveasca viata cu detasare. Este interesata sa se implineasca intai pe plan material inainte de a se consacra celorlalti. Daca nu reuseste sa realizeze ce isi propune, Georgeta risca sa se intoarca spre paradisurile artificiale. Copil, Georgeta este hipersensibila, emotiva, fantezista, simte nevoia sa fie iubita si inteleasa, apreciata. Are o imaginatie bogata, afectivitatea fiind pentru ea la fel ca apa, o ajuta sa supravietuiasca. In momentul in care se simte neinteleasa, Georgeta se refugiaza in vise.

 

Idealurile sale sunt nelimitate. Este atrasa de tot ce este inaccesibil, straniu, misterios, de religie, ocultism, psihologie, politica si arheologie. Povestile sale sentimentale sunt adesea dificile. Dezordonata, fantezista, Georgeta nu se lasa prada emotiilor sau senzatiilor. Nu este facuta sa fie casnica, familia nu este o prioritate pentru ea.

 

Georgeta va fi interesata de activitati orientate spre marile valori umane, sociale sau filantropice, profesii aflate in raport direct cu publicul (audiovizual), publicitate, de profesii in raport cu gastronomia sau restaurarile, cu calatoriile si strainatatea (turism), asta daca nu isi va dezvolta talentele de artista (scriitoare, jurnalista, comediana).

Lasă un răspuns