Etimologie: lucratorul pamantului

Sarbatoare: 23 aprilie

 

Georgiana este o femeie rezervata, chiar daca este sociabila in momentul in care se afla pe un teren cunoscut ei. Georgiana se lasa condusa, in majoritatea din cazuri, de prudenta si neincredere chiar daca nu lasa intotdeauna impresia deoarece pare o persoana vesela. In realitate, Geprgiana este o introvertita si are tendinta sa tina problemele pentru ea, nu ii place sa ii deranjeze pe ceilalti cu problemele si dificultatile sale. Astfel, aspectul sau exterior poate contrasta cu personalitatea sa profunda.

 

Emotivitatea Georgianei este puternica insa refulata sau tinuta atat de bine sub control incat i se reproseaza adesea ca este o persoana rece si insensibila. Georgiana oscileaza intre faze de veselie si optimism si perioade de pesimism. Georgianei ii lipseste increderea in fortele proprii, este ranchiunoasa, ii este destul de greu sa uite o infruntare sau o rana sufleteasca.

 

Copil, parintii trebuie sa ii stimuleze Georgianei sociabilitatea, sa o invete sa imparta lucrurile cu ceilalti copii si sa ii arate afectiunea in orice situatie. Georgiana trebuie incurajata pentru  a se simti protejata. In general, in copilarie, Georgiana se dovedeste a fi destul de posesiva, adora sa colectioneze obiecte.

 

Chiar daca este timida, Georgianei ii place sa fie mereu pe primul loc, sa straluceasca in societate. De-a lungul vietii, se va remarca prin originalitate, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. In dragoste Georgiana este egoista, dominatoare, posesiva si geloasa. Isi doreste sa fie iubita si admirata si sa pastreze suprematia in sanul cuplului.

 

Inarmata in lupta pentru viata, Georgiana va fi atrasa de profesii care necesita precizia, exactitudinea sau expresivitatea (actrita, cantareata), mai ales daca este nascuta pe data de  4, 13, 22 sau 31 a lunii. Profesiile liberale sunt ideale pentru Georgiana. Si profesiile in care Georgiana isi va putea pune in valoare abilitatea de a comunica ar putea-o atrage.

Lasă un răspuns