Etimologie- Dar de la Dumnezeu, Dumnezeu este milos (ebraica)

Sarbatoare-  8 sau 30 mai

Geovana este o persoana foarte curajoasa, fidela, fiind un om de actiune, dar si  este extrem de organizata si de eficienta. Intr-adevar, in ea poti sa ai mereu incredere si poti sa te bazezi pe ea atunci cand trebuie sa iti faca un serviciu.

Geovana este mereu harnica, neobosita, epuizandu-i mereu oe cei din jur care se straduiesc sa tina pasul cu ea. Detesta lenea, simte mereu nevoia sa fie in miscare si sa actioneze pentru a se simti in viata. Geovana este obstinata, deloc toleranta, deoarece doar ea vrea sa detina adevarul absolut. Este foarte dificila, nu suporta sa fie dirijata sau condusa de catre cineva si uneori reactionaza destul de agresiv din cauza asta.

Giovana este carismatica, impresionand mereu prin forta sa de convingere si determinarea sa. Insa, atunci cand nu reuseste in tot ceea ce isi propune, va deveni ranchiunoasa.

Geovana este deci foarte ambitioasa si foarte muncitoare. Obiectivul sau principal – sa ajunga in varf. Forta de care da dovada ii permite uneori sa ajunga oriunde isi doreste, asta in cazul in care nu va ceda in fata nervozitatii si daca va sti sa discearna intre domeniul profesional si personal. Un anturaj mai stabil ii va permite sa se dezvolte asa cum trebuie.

Geovana este foarte tandra si foarte sentimentala, mobilizandu-se atunci cand trebuie, mai ales pentru cei care o iubesc si pentru cei pe care ii iubeste. Tine foarte mult la relatiile de prietenie, este solidara, atrasa de irational, mistere, lucruri stranii, magice si minunate. Vrea mereu sa coopereze cu cei din jur si este foarte concilianta. Dar este si foarte pudica, excesiv de timida si de rezervata, intampinand uneori dificultati in comunicare.

In domeniul profesional, Geovana se bucura de cea mai mare putere de convingere. Energia sa debordanta ii poate agasa insa uneori pe cei din jur, dar Geovana nu isi pune niciodata autoritatea sau fortele sub semnnul intrebarii. Da foarte mult de la ea si cere de la cei din jur sa faca la fel. Deviza sa este « cine ma iubeste sa ma urmeze ».

Lasă un răspuns