Etimologie- lucrator al pamantului, taran (greaca)

Sarbatoare- 23 aprilie

Gheorghe este un veritabil artist carismatic, fara complexe. Ocupa primul loc pe scena ori de cate ori se iveste ocazia si adora sa se afiseze sau sa se dea in spectacol.

Gheroghe stie mereu cum sa se puna in valoare si sa ii epateze pe cei din jur. Vrea sa fie iubit si adulat si va fi gata de orice pentru a-i seduce pe cei din anturajul sau. Este in acelasi timp foarte dinamic si foarte creativ. Va gasi mereu resursele pentru a te impresiona sau pentru a te surprinde.

Prietenii ii apreciaza foarte mult generozitatea, fidelitatea dar si incredibila sa jovialitate. Este un barbat special alaturi de care nu ai cum sa te plictisesti.

Gheorghe este un intelectual, dar este capabil in acelasi timp sa exerseze meserii din domeniul artizanal. Este o fire polivalenta care adora sa descopere mereu lucruri noi. Foarte sigur pe el, Gheorghe nu va renunta foarte usor in fata obstacolelor de nestavilit.

Perfectionist, nu se multumeste cu simplul fapt de a incheia misiunile care i se confera. Nu se va opri pana nu este deplin multumit de rezultate.

Lui Gheorghe nu ii place sa ramana singur, chiar daca este mai rezervat si mai discret. Datorita aerului sau jovial, va atrage in jurul sau multe persoane care adora sa poarte conversatii cu el.

In strafundurile sufletului sau, Gheorghe este un artist. Nu rateaza nicio ocazie de a –si arata talentele ascunse. Adora sa se dea in spectacol si oamenii sa il aprecieze pentru ceea ce face. In orice caz, va gasi mereu mijloacele pentru a atrage atentia celor din jur.

Gheorghe vrea sa fie celebru cu orice pret si este gata sa faca orice pentru a-si atinge scopul. Datorita spiritului sau foarte creativ si dinamic vine cu un plus de originalitate in tot ceea ce face. Scopul sau unic este de a-i impresiona pe cei din jur.

Gheorghe adora schimbarile, atat in domeniul profesional, cat si in cel conjugal. Dar dupa ce s-a plictisit de aventuri, in cadrul casatoriei, este gata sa faca orice pentru a alunga monotonia.

Lasă un răspuns