Etimologie: Dumnezeu are mila

 

Gianina este o femeie afectuoasa si emotiva. Influentate de Luna, tinerele ce poarta numele de Gianina apartin in general zodiei Rac si au urmatoarele trasaturi de caracter: imaginatie bogata, receptivitate, intuitie impresionanta. Gianina se dovedeste a fi impulsiva, capricioasa, colerica, nerabdatoare. Cum s-ar spune, pe Gianina o cam ia gura pe dinainte. Are tendinta sa inceapa mai multe proiecte pe care nu le duce intotdeauna la bun sfarsit.

 

Gianina este boema, visatoare si dezorganizata. Odata cu inaintarea in varsta, Gianina va reusi sa isi afirme caracterul riscand sa devina chiar tiranica. Copil, Gianina simte nevoia sa fie inconjurata de persoanele dragi, sa fie protejata si iubita. Are nevoie de multa tandrete si atentie. Basmele si legendele o fascineaza in copilarie. Parintii trebuie sa fie exigenti si fermi cu Geanina, sa ii impuna o anumita disciplina inca de la o varsta frageda, sa o invete sa fie autonoma.

 

Inainte de toate, Gianina prefera compania celorlalti: sociabila, extrovertita, Gianina este o sentimentala si o romantica care viseaza sa il intalneasca intr-o zi pe printul pe cal alb. In cazul in care cineva ii raneste sentimentele Gianina are tendinta sa se izoleze in turnul sau de fildes. Din cauza timiditatii sale, Gianina pare la prima vedere o persoana distanta si rezervata. Feminina, Gianina va fi preocupata de viata sentimentala si materna, tandretea fiind oxigenul sau. Activitatile de grup o stimuleaza. Gianina este o gurmanda, nu poate rezista tentatiilor culinare de orice fel. Chiar daca nu stie sa gateasca foarte bine, isi rasfata papilele gustative in oras.

 

Studiile de lunga durata nu sunt domeniul de predilectie al Gianinei doar in cazul in care este motivata de ceva anume. Gianina poseda o memorie excelenta. Este interesata de stiintele umane, de calatorii, arta si de parapsihologie. De aceea, meseria si-o va alege din aceste domenii.

Lasă un răspuns