Etimologie: regina

Sarbatoare: 3 ianuarie

 

Gina este o personalitate puternica, fermecatoare, cocheta, mandra si rezervata. Va ajunge incet dar sigur unde isi doreste datorita ambitiei sale nemasurate. Gina nu pune prea mare pret pe lucrurile materiale. Creativitatea, stapanirea de sine, ambitia, vointa si puterea de munca sunt principalele sale atuuri. Exista situatii in care Gina nu isi poate stapani nervozitatea si face adevarate crize de furie.

 

Cu toate acestea, in cea mai mare parte a timpului, Gina duce o viata linistita ceea ce ii confera putere de reflexie, prudenta, perseverenta, stabilitate, notiunea valorii dar si neliniste si indoieli. Gina are o vointa puternica si este capabila sa isi mobilizeze intreaga energie pentru a reusi in tot ce isi propune ceea ce si reuseste deoarece timpul trece in favoarea sa. Pe de alta parte, Gina este o persoana ranchiunoasa si posesiva, simte nevoia sa fie protejata.

 

Copil, Gina este destul de disciplinata si are o inclinatie spre studiul limbilor straine si spre domeniul artistic (cantec, muzica, dans). Parintii trebuie sa o ajute sa isi dezvolte personalitatea, acceptandu-i crizele de autoritate si supraveghandu-i relatia cu fratii sau surorile cu care are tendinta sa joace rolul de sef, despotic unoeri, in special daca este sora mai mare.

 

Ginei ii place sa fie mereu pe primul loc, sa fie privita si admirata. Iubeste luxul, idealurile sale sunt marete. Din punct de vedere sentimental, Gina are calitati numeroase: fidela, onesta si afectuoasa. Chiar daca este o gazda primitoare, Gina se dovedeste a fi extrem de selectiva si autoritara. Partenerul sau va trebui sa fie seducator si inteligent dar si bogat. Gina va fi atrasa fie de meserii creative (estetica, arta, moda) fie de meserii ce necesita comunicare si expresivitate (jurnalism, invatamant). In orice caz, Gina isi doreste sa ocupe o pozitie de conducere, oricare ar fi domeniul in care activeaza.

Lasă un răspuns