Etimologie:  regina, rege (latina)

Sarbatoare: 7 septembrie

Gino este genul de persoana care nu oboseste niciodata. Este foarte muncitor, determinat, activ si dinamic, care se incapataneaza sa duca lucrurile la bun sfarsit. Este foarte tenace in tot ceea ce intreprinde si nu renunta asa usor atunci cand problemele isi fac aparitia.

Cei cu numele de Gino ii apreciaza foarte mult pe cei care sunt foarte dedicati muncii lor si adora sa faca echipa cu ei. Nu suporta in schimb lenesii si pasivii si detesta sa faca echipa cu ei.

Gino este genul de barbat care stie cum sa faca fata mereu dificultatilor si sa dea ochii cu orice tip de provocare. Nu ii lipseste nicio ocazie in care sa isi dovedeasca competentele. Respecta mereu termenele limita si asta chiar daca pe drum poate intampina anumite dificultati.

Gino este deci o persoana extrem de dinamica si cei din jurul sau nu prea pot sa tina pasul cu el. Sunt capabili sa stea o noapte intreaga sau mai multe treji pentru a duce la bun sfarsit ceea ce li s-a incredintat. Nu se poate odihni nicicum atunci cand stie ca nu si-a dus sarcinile la bun sfarsit sau ca nu si-a indeplinit datoria.

Gino este un barbat care tine foarte mult la propriile sale convingeri. Dar atunci cand recunoaste ca cei din jur au dreptate este gata sa renunte la ele. Nu este insa o persoana care poate sa fie convinsa usor. Sunt necesare argumente de « beton » pentru a reusi sa convingi o persoana ca Gino.

Gino nu accepta deloc si sub nicio forma mediocritatea. Este foarte interesat si de cele mai mici detalii si nu se multumeste cu lucrurile facute doar pe jumatate. Se implica foarte mult in tot ceea ce face si gaseste mereu o multime de defecte si probleme in sarcinile pe care le are de facut.

Dar in spatele autoritatii sale, Gino este o persoana foarte generoasa si toleranta. Stie cum sa ii asculte pe cei din jur si nu le cere imposibilul.

Gino va fi un sot exemplar. Este fidel si nu va face nimic pentru a bulversa viata de cuplu sau de familie. Este un mare romantic si va incerca mereu sa faca pe placul sotiei sale. Alaturi de Gino nu poate fi vorba despre rutina sau despre monotonie.

Lasă un răspuns