Etimologie- barba pufoasa

Sarbatoare- 8 aprilie

Giulia este o persoana foarte curioasa si dinamica. Este interesata de tot ceea ce este in jurul sau si este avida de cunoastere. Cu alte cuvinte, va profita din plin de orice situatie pentru a se cultiva.  In ciuda dificultatilor pe care le poate intalni, Giulia nu renunta niciodata, dand dovada de staruinta, de curaj si de harnicie de fiecare data.

Simpla sa prezenta ii va face pe cei din jur sa fie mai motivati si mai increzatori in propriile forte. Giulia este foarte incapatanata si determinata si va face absolut orice pentru a ajunge acolo unde trebuie.

Giulia este si o femeie foarte independenta, care are nevoie si de momente de solitudine. Nu simte astfel nevoia de a fi tot timpul inconjurata de cei care tin la ea. Este  foarte cocheta si iubeste sa aiba grija de ea. Pe strada, va fi imposibil sa nu remarci aceasta femeie fermecatoare si seducatoare.

Giulia este generoasa si sensibila la nevoile celor din jur. Este si nerabdatoare, prompta, si rapida si vrea ca lucrurile sa mearga cat mai repede. Este o independenta pentru care libertatea este sacra si care nu iubeste deloc constrangerile. Este o tanara foarte pudica, profunda si serioasa.

Are un temperament mai coleric, nu iubeste deloc inactivitatea si vrea sa fie mereu ocupata. Este atrasa de aventura si de calatorii.

In perioada copilariei, Giulia simte nevoia sa fie laudata sau apreciata de catre cei din jur pentru a se dezvolta cat mai armonios. Poate sa fie atat instabila si indisciplinata, cat si cuminte si ordonata. Totul depinde de moment si de educatia pe care o va primi. Trebuie sa invete si notiunile de limita, respectandu-i-se in acelasi timp si independenta.

Giulia iubeste ordinea, curatenia, siguranta si este foarte atasata de valorile sociale si de traditie. Este foarte exigenta cu partenerul, dar cand se anagjeaza intr-o relatie, o face pe viata.

Giulia se va simti cel mai bine in profesii legate de administratie. Sau de cele liberale, in raport mai ales cu domeniul frumusetii. Dar si cu natura, pamantul sau stiintele exacte.

Lasă un răspuns