Etimologie- farmec (Latina)

Sarbatoare- 21 august

Grace dispune de un farmec natural fara egal. Tandretea si sinceritatea sa sunt lucruri care nu au cum sa treaca neobservate. Aerul sau inocent este cel care atrage foarte usor barbatii care isi doresc sa o protejeze si sa sa o incante.

Obstinata, Grace nu isi va cobori foarte usor « armele » atunci cand are un obiectiv in minte. Grace este o femeie pudica. Timida, ea prefera sa ramana discreta si sa evite vorbele in plus.

De altfel, caracterul sau este cel care ii permite sa se protejeze de persoanele de rea credinta. In spatele aerului sau calm se ascunde un aer sensibil care nu suporta deloc disputele si remarcile subiective.

Grace este colerica si se enerveaza foarte tare atunci cand se simte agresata sau tradata. Grace nu este o femeie complicata deloc. Isi doreste sa traiasca o relatie amoroasa stabila, bazata pe incredere. Daca cineva ii va fi infidel, va rupe de tot relatiile cu acesta. Intr-adevar, poate sa fie extrem de ranchiunoasa. Dar prezenta unui partener de viata poate sa ii dea mai mult curaj sa infrunte toate problemele ce pot sa apara in drumul sau.

Grace este mereu in cautarea unui barbat tandru, atent si intelegator. Cei care sunt in cautare de aventuri vor trebui deci sa se abtina, deoarece isi doreste o relatie solida. Grace este cea mai buna sfatuitoare si va reusi mereu sa urce moralul partenerului sau atunci cand este cazul.

Grace se va gandi insa mereu de doua ori inainte sa actioneze. Are tendinta sa planifice totul si sa pregateasca mereu pentru neprevazut. Este incapatanata si cu ea nu exista cale de mijloc. Atunci cand vrei sa  o convingi sa adopte o cale de mijloc, va trebui sa o abordezi cu cel mai mare tact.

Grace acorda cea mai mare importanta look-ului sau. Se imbraca cu foarte mult gust si vrea sa fie mereu cea mai eleganta cu putinta. Stie mereu cum sa isi puna feminitatea in evidenta si sa capteze atentia celor din jur, fara sa fie insa vulgara.

Si chiar daca dedica foarte mult muncii, se va ocupa de ea si de familia sa.

Lasă un răspuns