Etimologie- gratie, gingasie ( latina)

Sarbatoare- 21 august

Gratiela este o persoana cu cea mai puternica personalitate, ambitioasa si independenta. Adora sa se ingrijeasca si sa fie cea mai frumoasa. Adjectivul de « cocheta » i se potriveste de minune.

Gratiela este o fire optimista, joviala care adora tot ceea ce tine de umor, dar este in acelasi timp si o cerebrala care adora sa mediteze. Iubeste tot ceea ce este nou si se plictiseste foarte repede de lucruri.

Farmecul si frumusetea sa nu au cum sa treaca neobservate. Este o femeie cu un caracter foarte puternic. O fire foarte decisa, dura chiar si colerica atunci cand este agresata. Dar tandretea si sinceritatea sa nu au cum sa nu treaca neobservate.

Gratiela este pudica si introvertita si nu prea isi exteriorizeaza sentimentele sau emotiile. Discretia este cea mai importanta trasatura de caracter a sa. Aerul sau inocent ii atrage ca un magnet pe barbati care vor sa o protejeze si sa o iubeasca.

Gratiela nu este deloc o femeie complicata. Isi doreste o relatie stabila bazata pe incredere. Daca partenerul ii va fi infidel, va rupe orice legatura cu el. Partenerul sau trebuie sa fie tandru, afectuos si foarte intelegator.

Stie mereu cum sa dea cele mai bune sfaturi si sa ridice moralul partenerului sau atunci cand este cazul. In plus, acorda cea mai mare importanta look-ului sau. Se imbraca cu gust si stie mereu cum sa fie cea mai eleganta. Stie si cum sa isi puna in valoare feminitatea si sa captiveze atentia, fara sa fie vulgara insa.

Gratiela se gandeste mereu de doua ori inainte de a actiona. Are tendinta de a planifica totul si de a fi foarte pregatita in fata neprevazutului. Este foarte incapatanata, nu are rost sa incerci sa o convingi cum ca lucrurile stau altfel. Va trebui sa actionezi cu tact pentru a o convinge sa adopte un alt punct de vedere.

In ceea ce priveste domeniul profesional, Gratiela va fi sedusa de tot ceea ce tine de domeniul reprezentatiei, de teatru si de cinema. Este foarte inversunata si nu se lauda foarte usor atunci cand are un obiectiv de realizat.

Lasă un răspuns