Etimologie – har, gratie divina, lumina, stralucire

Sarbatoare –

Haralambie poseda o autoritate naturala, un magnetism aparte, este o persoana deosebit de carismatica, placut de toate persoanele din anturajul sau. Este ambitios, autoritar, curajos, energic si se adapteaza cu deosebita usurinta oricarei situatii. Stie sa sesizeze toate oportunitatile care ii ies in cale si sa profite din plin de ele, sensul realitatii si concretului fiind desoebit de dezvoltate in cazul sau. Nerabdator in general, Haralambie poseda o anumita intoleranta care ii determina pe cei din cercul sau social sa il considere dur, brutal chiar.

Copil, Haralambie are nevoie de o educatie stricta si ferma inca de la o varsta frageda. Din fericire, inca de mic, Haralambie este responsabil, echilibrat si deplin constient de actele sale. Daca parintii nu se impun din timp, Haralambie este cel care va conduce jocul si ii va conduce pe ei, fara indoiala. Libertatea sa este sacra, parintii trebuie sa tina cont de ea si sa ii impuna totodata o serie de repsonsabilitati  chiar daca impulsivitatea sa le da uneori frisoane. In caz contrar, va deveni un revoltat, nu ii va asculta pe parinti si risca sa comita acte negandite.

Dstul de gelos si susceptibil, parintii trebuie sa ii menajeze lui Haralambie amorul propriu, sa stie sa se foloseasca de simtul umorului atunci cand este cazul. Exercitiile fizice ii sunt necesare pentru a-si consuma energia debordanta. In cazul sau, educatia sexuala va trebui sa fie precoce.

Lui Haralambie ii place sa cucereasca si sa seduca femeile, este un cuceritor fara pereche. Gurmand si senzual, stie cum sa profite de toate placerile oferite de viata. Nu ii este frica de infruntari, isi asuma riscurile fara probleme. Din punct de vedere sentimental el este in general cel care isi alege partenera de viata. Nu ezita sa faca primul pas chiar daca este mai stangaci. In relatia de iubire ii place sa domine.

Realizarea profesionala este primordiala pentru el. Este o persoana ambitioasa, axata pe cariera, viseaza sa se imbogateasca intr-un timp scurt. Profesiile vizate sunt cele in raport cu afacerile – economie, finante, gestiune, banci sau contabilitate.

Lasă un răspuns