Etimologie-  a dirija, a conduce

Sarbatoare-  21 iulie

Hector adora sa se lupte pentru ceea ce vrea si sa savureze victoriile. Dar are si tendinta de a transforma totul intr-o competitie sau o provocare. Este foarte entuziasmat in tot ceea ce face, intuitiv, voluntar, un veritabil om al actiunii care este mereu in cautare de glorie si de succes.

Hector este o persoana care nu suporta sa stea degeaba sau sa astepte. Este foarte nerabdator uneori, uneori mult prea nerabdator si, dupa cum spuneam, nu suporta sa astepte. Este si foarte binevoitor fata de anturajul sau, fiind foarte atent si atunci cand vine vorba despre ei.

Hector este o fiinta tandra, sensibila si idealista, in cautare de armonie si de echilibru. Este inspirat si emotiv, interesat de arta si de estetica sau de tot ce tine de fiinta umana.

De asemenea, Hector este destul de rezervat, simtind nevoia sa se afle intr-o atmosfera favorabila pentru a comunica din plin. Vrea sa fie mereu in colectivitate, sa faca tot felul de activitati si sa nu stea izolat.

Nu este deci un barbat exuberant, ci trebuie sa ajungi sa il cunosti asa cum trebuie pentru a-l intelege. Poseda remarcabile calitati umane si sentimente profunde pe care nu le arata insa oricui.

Copilul Hector este un copil linistit, dulce si timid care isi iubeste familia si care are nevoie de iubire si de atentie. Adora confortul si linistea pe care o aduce caminul parintesc. Este gurmand, are o intuitie foarte dezvoltata si da dovada mereu de o mare finete. Trebuie insa sa ii vorbesti simplu si direct deoarece nu suporta misterele si secretele.

Hector adora istoria, legendele, miturile si apreciaza foarte mult muzica. Deci se va descurca cel mai bine in activitatile artistice. Hector este foarte responsabil si protector, adora sa colaboreze cu cei din jur, sa ii, sfatuiasca sau sa ii concilieze.

In domeniul afectiv este foarte sensibil si bun cu partenera sa. Dar are nevoie de o partenera exceptionala care sa aiba calitati similare cu ale sale.

Domeniile tehnice, ale sociologiei sau ale turismului il atrag si se va putea dezvolta armonios in cadrul lor, va evolua si va promova foarte usor.

Lasă un răspuns