Etimologie- fire exaltata, nobila (germana)

Sarbatoare- 16 octombrie

Heidi este o fire inteligenta, extrem de sensibila. Din aceste motive, firea sa sensibila si emotivitatea sa ii poate afecta uneori echilibrul.

Heidi este dulce, subtila, este extrem de tenace si plina de bun simt. Este toleranta si generoasa si vrea sa faca doar bine celor din jurul sau. Este foarte calduroasa, foarte vesela si da mereu dovada de un sens profund al prieteniei si al fidelitatii.

Heidi emana peste tot un sex-appeal foarte special, o aparenta foarte seducatoare si uneori extrem de seducatoare. Dar nu este atat de supla pe cat poate sa para uneori. Este decisa, energica si cauta mereu intr-un fel sau altul sa detina in fiecare situatie puterea.

Aceste lucruri se pot traduce printr-o latura combativa, curajoasa, temerara, dar si printr-o anumita latura mai contradictorie, fiind experta in arta manipularii.

Este adevarat ca Heidi este extrem de fina, de indemanatica, perspicace si extrem de convingatoare. Este foarte prompta atunci cand vine vorba despre oportunitatile care i se arata in cale.

Departe de a fi indiferenta de latura materiala a vietii, Heidi este interesata si de domeniul afacerilor si nu isi va pierde niciodata din vedere interesele. Este mai degraba nerabdatoare, presata, inpulsiva si repezita, avand tendinta sa gandeasca mereu doar pe termen scurt.

Heidi va privilegia mereu momentul prezent fara sa se gandeasca la evenimentele din viata sa si la urmarile acestora. Itinerariul sau nu va fi deci mereu liniar, ci va fi mereu cu o multime de viraje, un lucru ce poate sa duca la o anumita instabilitate.

Heidi este cea mai buna pedagoga, fiind cea mai atenta educatoare. Heidi adora libertatea, independenta si noutatea. Heidi este inamicul monotoniei si rutinei. Este fantezista, adora aventura si aventurile si este foarte tentata de catre calatorii.

In domeniul sentimental, este foarte pasionala si simte nevoia sa fie mereu inconjurata doar de cine conteaza. Adora suprizele, sa seduca si sa fie admirata.

Atunci cand isi va alege meesria, va cauta in primul rand sa isi pastreze independenta si va fi tentata mai ales de domeniul comercial. Este tentata si de cele in care isi poate exercita puterea sau de cele legate de sport.

Lasă un răspuns