Etimologie- vesel (latina)

Sarbatoare- 13 februarie

Ilarion are cea mai puternica personalitate, un lucru ce ii confera un destin fara pereche. Se arata mereu foarte activ, energic, dinamic si foarte curajos, avand un temperament curios si pasional. Adaptabil si maleabil in aparenta, Illarion va sti cum sa isi apere sau sa valorizeze drepturile si ideile.

Illarion stie cand sa fie diplomat, dar stie si cand sau cum sa fie machiavelic. Este ferm, are multiple proiecte si idei, pe care vrea sa le puna in aplicare. Doar trebuie sa vrea.

Cuvantul sau de ordine este actiunea, dar din cauza nervozitatii sale, va trece uneori prin cateva crize emotionale puternice. Daca intensitatea unui moment i se va parea a fi mult prea puternica, se va retrage si va duce o viata mai confortabila, sub un ritm mai putin trepidant.

Dar in general, greutatile sunt in mod paradoxal, cele care il stimuleaza. Are un simt acut al justitiei si are reactii violente in fata unor nedreptati, fie ele cat de mici.

Tot ce este uman nu ii este deloc strain si poseda cel mai adesea un ideal de fraternitate care il impinge sa fie interesat de cei din jurul sau sau sa adere la unele grupuri si asociatii cu scop social sau politic. Este in acelasi timp un  barbat intuitiv care prefera sa isi asfiseze mereu spiritul logic. Poate oscila de asemenea intre o posesivitate absoluta si un anumit altruism.

Illarion este foarte atasat de familie si va face foarte multe eforturi pentru a pastra relatii armonioase cu cei din jurul sau. Illarion este un adept al pacii chiar daca uneori isi va dori sa declare razboi.

Are un simt esetic foarte dezvoltat deci va fi inrersar de tot ce tine de arta. Este in cautare de un camin confortabil si in iubire va cauta o partenera perfecta cu care sa aiba o relatie la fel de perfecta. Din cauza exigentelor va trece deci pe langa fericire fara sa isi dea insa seama.

In domeniul profesional, Ilarion are la dispozitie o multime de oferte sau de posibilitati- meserii in care sa asculte sau sa ii ajute pe cei din jur, cele legate de vanzare, de turism, de calatorii sau chiar si gastronomie.

Lasă un răspuns