Etimologie – Dumnezeu este Domnul meu (ebraica)

Sarbatoare –

Ilias este o persoana carismatica ceea ce il face deosebit de atragator in ochii persoanelor de sex opus: farmec, seductie si sociabilitate sunt alte atuuri care il fac si mai placut. Ilias este o persoana determinata care stie mereu ce vrea. Cu zambetul pe buze va sti sa te duca unde doreste, mai ales ca nu duce lipsa de idei si dispune de o putere de convingere de necontestat.

Orgolios si vanitos, Ilias va fi independent si original, sub influenta unui curios melanj intre cifrele 3 si 4, aceste cifre antagoniste care il imping sa apeleze la calea mai usoara in unele situatii dar si sa caute placerea si amuzamentul fara sa piarda totusi notiunile de munca si randament, obligatorii dupa parerea sa.

Iata de ce Ilias are nevoie de o profesie care sa ii faca placere. Chiar daca pare superficial la prima vedere, Ilias se dovedeste a fi destul de eficient, cuvantul sau cheie fiind fara indoiala motivatia. Este determinat sa isi duca la bun sfarsit toate obiectivele, sa isi indeplineasca toate visele si aspiratiile. Copil, Ilias este energic si inteligent, cu simtul umorului si cu dorinta de a-si face simtita prezenta ceea ce provoaca cateva conflicte in sanul familiei sale. Destul de egoist si orgolios, parintii trebuie sa il ajute sa isi dezvolte sociabilitatea.

Ilias vrea sa seduca, sa se faca placut si iubit, sa domine si sa se exprime. Un veritabil tiran in unele cazuri, vrea sa fie el unic, seful, dominatorul. Are simt estetic si este interesat de arta si de creativitate in general. Pe plan sentimental poate face ravagii in randul doamnelor si domnisoarelor deoarece beneficiaza de un farmec nebun. Bun interlocutor, poate fi in unele cazuri si destul de strict.

Daca este nascut pe data de 1, 9, 10, 19, 3 sau 21 a lunii ar putea fi atras in special de profesiile creative, din domeniul artei sau modei. Daca este nascut pe data de 4,13, 22 sau 31 a lunii se va orienta de bunavoie spre stiintele exacte. In orice caz, va da dovada de calitati precum adaptare si ambitie.

Lasă un răspuns