Etimologie- Dumnezeu este Domnul meu (ebraica)

 Sarbatoare- 20 iulie

Ilie este o persoana foarte autoritara si determinata. Foarte ambitios, este gata sa depuna orice efort pentru a ajunge acolo unde si-a propus. Dar si de sacrificii. Pune forta si energie in tot ceea ce face.

Daca oamenii nu il cunosc asa cum trebuie, pot sa creada despre el ca este rece, sever si distant. Dar cei care il cunosc foarte bine stiu despre el ca este o persoana foarte sensibila.

Ilie este rezervat, introvertit si foarte calm si prefera solitudinea in detrimentul socializarii. Este un barbat care analizeaza totul si care sta si se gandeste de o mie de ori inainte de a actiona. Improvozatia nu are ce sa caute in vocabularul sau. Deci sta si mediteaza foarte mult mai ales atunci cand trebuie sa ia o decizie foarte importanta.

Ilie este un barbat foarte determinat care nu isi pierde niciodata din vedere obiectivele, reperele si planurile de viitor. Este mereu in cautarea succesului si capabil sa faca numeroase sacrificii pentru a reusi.

Nu lasa pe nimeni si nimic sa il abata de la drumul sau precis si specific si nu se descurajeaza niciodata. Perseverenta si rabdarea sa, accentuate de curajul si vointa sa de fier ii dau forta de a se lansa in cele mai grele proiecte.

Discret si foarte serios, Ilie lasa impresia unui barbat rece. Dar trebuie sa fie apreciat la adevarat sa valoare pentru a –si arata cealalta fateta a personalitatii sale. In strafundurile sale, este foarte devotat si generos.

Atunci cand simt ca poate sa aiba incredere, se deschide pe deplin si este foarte fermecator. Foarte simpatic uneori. Acorda mare importatanta prieteniei si valorilor familiale, fiindu-le fidel.

Dar atunci cand se simte atacat, nu ezita sa raspunda cu aceeasi moneda.

In domeniul afectiv, Ilie isi va alege cu grija partenera. Si are nevoie de putin timp pana isi va dezvalui intentiile si sentimentele. Partenera sa trebuie sa ii garanteze siguranta si stabilitate. Este foarte protector dar si gelos atunci cand vine vorba despre relatia sa. Dar este un partener foarte fidel care se va implica din plin in viata de familie.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns