Etimologie: raspunsul lui Dumnezeu la nevoia si rugaciunile oamenilor

Sarbatoare:

 

Nu putem afirma despre Ilinca ca este o femeie simpla. Autoritara si adesea agresiva, Ilinca este dotata cu o serie de calitati care sunt atribuite barbatilor in general. De-a lungul intregii vieti, Ilinca cauta sa dea ordine, sa conduca. Curajoasa si motivata, Ilinca depune toate eforturile necesare pentru a-si indeplini scopurile. Este materialista si ambitioasa, extrem de interesata de sfera financiara. Poseda calitati practice. Nu putem spune ca Ilinca cauta sa se faca placuta, chiar din contra. Ceea ce isi doreste inainte de toate, cu orice pret este putere. Atata timp cat nu o detine, este opozanta, egocentrica, geloasa, cinica deoarece nu suporta nici esecul, nici mediocritatea.

 

Daca reuseste sa isi indeplineasca aspiratiile inalte va fi mai toleranta si mai generoasa. Cand ceva sau cineva nu este pe placul sau, se arata extrem de dura. De altfel, antipatiile sau simpatiile sale sunt imediate, da dovada de o placere morbida de razbunare in unele cazuri. Parintii Ilincai trebuie sa fie prudenti deoarece cand Ilinca isi pune ceva in cap insista o data, de doua ori, de zece ori…le recomandam sa o inscrie la un sport deoarece are o multime de energie de consumat. Parintii trebuie sa o investe moderatia, partajul si rabdarea.

 

Ilinca este destul de nelinistita, se indoieste adesea de propriile forte. De aceea, iubeste linistea si calmul, securitatea si stabilitatea. Viata sentimentala nu este atat de simpla deoarece pudoarea sa excesiva o impiedica sa se afiseze goala in fata unui partener de viata.

 

Ilinca va avea tendinta sa isi traiasca viata personala sau profesionala inainte de a-si intemeia o familie. Va fi tentata de o profesie lucrativa: gestiune, finante, banci, afaceri, contabilitate, de profesii in legatura cu natura, in legatura cu un instrument de taiat precum infirmiera, chirurg, sculptor sau croitoreasa.

Lasă un răspuns