Etimologie- pur, curat (greaca)

Sarbatoare- 10 septembrie

Ina pare la prima vedere o persoana foarte distanta si deloc primitoare. Este mai mereu prost dispusa si ii place sa rada de cei din jur. Este destul de timida si cam salbatica, fugind de lume si de multime.

Dar in ciuda acestor lucruri, Ina este o fire foarte comunicativa si deschisa, fiind carismatica si avand un farmec fara pereche. Stie cum sa se exprime atunci cand trebuie, cum sa comunice, fiind facuta pentru a vorbi sau a tine discursuri.

Ina are insa un farmec fara pereche care nu lasa pe nimeni indiferent si de care incearca sa profite mereu. Este foarte autonoma si independenta si adora sa aiba propria sa gradina secreta unde sa se retraga in voie. Este foarte afectuoasa si are nevoie de multa atentie.

Ina este o femeie concreta si materialista, care nu pierde niciodata din vedere latura materiala a lucrurilor. Poate sa fie cea mai buna femeie de afaceri, convingatoare, determinata, curajoasa si incisiva.

Ina se va adapta foarte usor tuturor situatiilor prin care trece in viata. Adora sa fie inconjurata de lume si de cei mai buni prieteni ai sai.

In fata unui obstacol, Ina poate sa renunte destul de usor. Dar trebuie sa i se aminteasca mereu ca lucrurile incepute trebuie sa fie duse la bun sfarsit. Iubirea pentru sine este de mare ajutor pentru a se motiva.

Dar este destul de usor de influentat si se va intreba mereu daca face bine ceea ce face. Daca iubeste sau nu, daca este sa nu iubita… din aceste motive poate sa devina destul de schimbatoare, instabila, cautand mereu noutatea.

In domeniul sentimental, Ina are mare nevoie de afectivitate si de tandrete. Atunci cand se va simti abandonata sau neglijata, va incepe sa ii judece pe cei din jur. Dar fiind foarte afectuoasa, va trebui sa inceapa sa invete sa aiba incredere in sine si sa nu depinda de cei din jur.

Va fi tentata de profesiile comerciale sau de cele in stransa legatura cu publicul. Sau de cele in stransa legatura cu finantele, gestiunea si banca.

Lasă un răspuns