Etimologie- atentie, grija (araba)

Sarbatoare- 7 februarie

Inaya este o adevarata seducatoare, cu cea mai eleganta si mai distinsa alura. Nu are deci cum sa treaca neobservata. Rezervata si pudica, degaja o alura misterioasa care ii fascineaza pe cei cu care se intersecteaza.

Activa si sofisticata, Inaya are grija mare de aparenta sa si isi dezvaluie peste tot pe unde merge un farmec nebun. Indemanarea sa, optimismul si buna dizpozitie o fac sa fie extrem de simpatica in ochii celor din jur.

Putin expresiva totusi, este o persoana mai degraba pasiva care prefera sa stea sa observe in loc sa actioneze. Acest lucru este desul de uimitor la ea, deoarece nu este nici lipsita de calitati, nici de siguranta. Increderea deplina in sine insa duce uneori la ea la autosatisfactie. Nerabdatoare, rapida de spirit, intuitiva, creativa si practica, va reusi mereu sa ajunga acolo unde isi doreste.

Supla, indemanatica si comunicativa, uneori chiar foarte vorbareata, Inaya se adapteaza foarte usor si este foarte sociabila. Se arata curioasa pentru tot si toate si pericole pentru ea nu exista.

Emotiva, sensibila si imaginativa, este nervoasa si i se poate intampla sa se simta abatuta atunci cand simte ca viata ii joaca feste. Din fericire pentru ea insa, este nascuta sub o stea norocoasa.

In acelasi timp, Inaya este epicuriana, adorand sa se distreze, sa rada, sa seduca, sa comunice, sa se joace, sa se exprime si sa profite din plin de viata. Cauta absolutul in tot si in toate si nu este mereu cu capul pe umeri. Se poate trezi insa uneori in anumite situatii ciudate, cu oameni la fel de bizari, marginali care nu ii va aduce cu siguranta si echilibrul de care are nevoie.

Din punct de vedere sentimental, nu ii lipsesc admiratorii, dar nu este nici prea posesiva sau exclusiva.

Inaya este pasionata de tot ce tine de domeniul artei, este o esteta visatoare si romantica si extrem de ostila in fata semnelor de mediocritate. Poate sa para uneori cam nonsalanta, dar Inaya va da dovada de multa ambitie si de implicare atunci cand isi va gasi vocatia cu adevarat.

Lasă un răspuns