Etimologie-  pur, curat, sacru, sfant (greaca)

Sarbatoare- 10 septembrie

Ines este o persoana foarte sociabila care adora intalnirile si sa comunice cu cei din jur. Este o mare diplomata in acelasi timp, gata sa rezolve mereu conflictele. Dar este si o fire foarte determinata, drepturile si personalitatea sa, trebuind sa fie respectate. Ines este o fire foarte prietenoasa care apreciaza foarte mult compania celor din jur.

Ines stie cum sa se faca ascultata si respectata si sa fie admirata in acelasi timp de catre cei din jur. Dar are nevoie sa fie linistita, calmata sau ajutata de cei din jur pentru a se dezvolta in mod armonios.

De asemenea, Ines este o fire foarte altruista care este apreciata pentru bunatatea sa, pentru toleranta si generozitatea sa. Va face tot posibilul pentru ca cei din jurul sau sa fie mereu fericiti.

Dand impresia de calm si de fragilitate, Ines stie cum sa ramana discreta si nu vrea sa atraga atentia. La nevoie, da dovada de tarie de caracter. Dar daca ceva o deranjeaza sau nu ii este pe plac, va sti cum sa spuna asta.

Dar impulsivitatea sa este o atitudine care ii va deruta pe cei din anturajul sau. Este foarte sensibila si traieste cel mai adesea in visele sale si nu in realitate. Cauta mereu laudele si recunostinta, ceea ce o face sa se autodepasesca mereu si sa incerce sa isi depaseasca propriile limite.

Ines da dovada de o mare sensibilitate maternala si se va simti implinita doar atunci cand va deveni mama si va avea propria sa familie. Ines va idealiza iubirea. Nu este atrasa de barbatii prea virili, ci de cei care sunt tandri si sensibili si alaturi de care va trai cele mai frumoase momente de iubire. De asemenea, partenerul sau va trebui sa imparta cu ea aceleasi valori.

In viata profesionala, Ines este o femeie activa, voluntara si foarte harnica. Este foarte entuziasta si da dovada de o mare vointa in tot ceea ce face. Dar dispune si de o mare capacitate de organizare. In tot ceea ce face da dovada de o siguranta enorma, fiind capabila sa infrunte toate obstacolele.

Lasă un răspuns