Etimologie: fiica eroului

Sarbatoare: 2 septembrie

 

Ingrid este o persoana discreta, stranie cateodata, invaluita de o aura de mister, probabil din cauza ca pare o persoana rece. De fapt, Ingrid este o femeie secretoasa, calma si indiferenta in unele cazuri. Personalitatea sa aparte este uneori inteleasa gresit de persoanele din anturajul sau. Spiritul sau logic, rational si interesul pentru a raspunde la intrebarile esentiale in viata o determina pe Ingrid sa caute adevarurile fundamentale si realitatile ascunse, profunde.

 

Independenta, putin materialista, adesea utopista, Ingrid are tendinta sa isi disimuleze sensibilitatea in spatele unei ironii de fatada. In realitate, Ingrid este o fiinta nelinistita si nervoasa care nu are incredere in propriile forte, nici in cei din jurul sau, oscileaza intre egoism si solitudine pe de o parte si altruism pe de alta parte.

 

Copil, Ingrid este timida, secretoasas si discreta, are tendinta sa se interiorizeze. Nervoasa si tulburata, Ingrid simte nevoia sa fie incurajata in permanenta. Parintii trebuie sa ii dezvolte latura sociala precum si sensul solidaritatii, implicand-o in activitati de grup. Ingrid le va pune o multime de intrebari parintilor sai care trebuie sa isi faca timp sa o asculte si sa favorizeze comunicarea.

 

Lui Ingrid ii plac lucrurile mai putin obisnuite si aspira sa faca parte din grupari si colectivitati cu care sa imparta aceleasi idealuri si aceleasi convingeri. Are un caracter pasional si este atrasa de tot ce tine de straniu, utopic, paranormal sau religie. Viseaza la absolut. In momentul in care este dezamagita Ingrid poate deveni mizantropa. Ingrid este o sentimentala si o visatoare. In unele cazuri, realitarea are tendinta sa o dezamageasca. Sensibila si pudica, Ingrid se simte uneori neinteleasa si singura.

 

Ingrid va fi atrasa de profesii originale, independente precum cele din domeniul modei, al audiovizualului sau calatoriilor. Nici profesiile din domeniul tehnologiei de ultima ora nu o lasa indiferenta.

Lasă un răspuns