Etimologie- Dumnezeu a stabilit (ebraica)

Sarbatoare- 26 iulie

Ioachim este um barbat cu o fire mai stranie sau mai ciudata, destul greu de inteles de catre cei din anturajul sau. Este si foarte introvertit, afisand in acelasi timp doua caractere contradictorii si paradoxale.

Pe de o parte, Ioachim este avid de senzatii noi, forte, de aventuri si de tot ceea ce tine de miscare. Pe de alta parte, Ioachim poate manifesta un real interes pentru tot ceea ce tine de subiectele intelectuale si spirituale.

Ioachim este foarte neincrezator si indoiala este parte integranta din viata sa. Dar are o acuitate intelectuala foarte bine dezvoltata care ii permite sa actioneze in cunostinta de cauza si sa ia cele mai bune decizii.

Ioachim este foarte intuitiv, are cea mai vasta cultura generala, o perspicacitate fabuloasa, asociata cu spirit critic si analitic care il ajuta sa ia cele mai bune decizii si sa duca la bun sfarsit tot ceea ce incepe si este important pentru el.

Ioachim este foarte interesat de toate oportunitatile ce ii apar in cale. Stie ca sunt foarte importante pentru el si nu ezita sa profite din plin de ele atunci cand trebuie. Este prudent si cerebral, dar si impulsiv, uneori luand in graba unele decizii, pe care le va regreta mai tarziu.

Ioachim va reusi sa se dezvolte pe deplin in cadrul unor meserii din domeniul ingineriei, informaticii sau medicinei. Meseriile in care poate calatori sunt si ele pe placul sau- cele precum jurnalist turistic, om de afaceri sau ghid. Este o persoana foarte curioasa interesata de tot si de toate.

Ioachim este foarte timid si acest lucru va accentua latura sa mai introvertita. Este insa foarte demonstrativ si pasional cu aleasa inimii sale. Se exprima mai mult prin gesturi decat prin cuvinte chiar daca iubirea si comunicarea sunt lucruri capitale pentru el.

In cazul lui Ioachim, natura sa timida si rezervata domina partea sa intelectuala si savanta. Ioachim iubeste frumosul si tot ceea ce tine de frumusete, mai ales in cazul femeilor. Va fi atras mai ales de femeile cochete care stiu cum sa aiba grija de ele.

Lasă un răspuns