Etimologie: a avea mila, a face o favoare

Sarbatoare: 7 ianuarie

 

Voluntara, eficienta, antreprenoare, activa si curajoasa, Ionela are o personalitate puternica, ii place sa dea ordine si sa conduca. Ii place sa straluceasca si sa impresioneze, sa atraga atentia asupra sa. Ionela este originala, uraste mediocritatea, nu este facut pentru rolul de subaltern. Nu suporta esecul. Din fericire, Ionela stie sa sesizeze fiecare oportunitate in parte si sa profite de ea.

 

Ionela iubeste bijuteriile si blanurile. Toleranta nu este principala sa calitate, este nerabdatoare in cele mai multe cazuri. Copil, Ionela este mandra si neastamparata. Este un mic tiran si exclusiva, nu ii place sa isi imparta lucrurile, nici macar cu fratii sa surorile sale.

 

Interesata de lucrurile materiale si concrete, atrasa de lumea spiritului, Ionela apreciaza perioadele de izolare, de singuratate sau liniste. In aceste momente Ionela mediteaza si reflecteaza si se imbogateste din punct de vedere intelectual. Tot ce este straniu, magic o fascineaza. In dragoste, Ionela nu isi exprima sentimentele in totalitate, este misterioasa si de nesesizat. Isi cauta un partener cu care sa aiba cat mai multe lucruri in comun. Este extrem de selectiva in ceea ce priveste partenerul alaturi de care va sta o viata intreaga. Si in alegerea prietenilor Ionela se dovedeste a fi exigenta si selectiva.

 

Intuitiva, Ionela este un fin psiholog si, daca isi cunoaste la perfectie partenerul de viata, are pretentia la acelasi lucru din partea sa. Pentru Ionela viata de cuplu si de mama este prioritara. Prin urmare, este dornica sa se realizeze din punct de vedere profesional doar dupa ce a reusit acest lucru pe plan personal. Ionela va fi atrasa de profesii liberale, din domeniul financiar, al expertizei, tehnic, administratie, activitati legate de bijuterii, lux sau moda. Ionela este dornica de afirmare, va face tot ce ii sta in putere sa straluceasca in meseria aleasa.

Lasă un răspuns