Etimologie- pace (greaca)

Sarbatoare- 5 aprilie

Irene este o femeie foarte emotiva si sensibila care este cel mai adesea interesata de familie si de bunastarea caminului sau. Este si foarte activa, dinamica si independenta, vrand sa isi ia zborul cat mai repede, fiind gata oricand sa isi asume responsabilitati.

Irene iubeste armonia si pacea si este gata mereu sa faca orice efort pentru a mentine echilibrul in jurul sau. Este o prezenta foarte linistitoare si calma. Aerul ei linistit si aparenta sa calma, flegmatica chiar este cea care atrage. Si totusi, este excesiv de nervoasa, dar poate compensa printr-o activitate interesanta deoarece are un simt innascut pentru organizare.

De obicei, Irene este foarte diplomata. Dar din cauza emotiilor sau a impulsivitatii poate sa faca o multime de greseli.

La Irene, totul tine de motivatie. Atunci cand isi doreste ceva cu adevarat, isi va mobiliza curajul, vointa si energia pentru a ajunge acolo unde vrea. Necunoscutul si dificultatile o atrag foarte tare si incearca mereu sa isi depaseasca limitele.

Irene este o femeie care prefera prietenia si intimitatea si careia nu ii place sa se afiseze prea mult. Iubeste sa se afle intr-un cerc mai restrans cu prietenii sai pentru a trai momente autentice si de neuitat.

Irene este o fire foarte mandra si foarte ambtioasa care vrea sa reuseasca in orice domeniu al vietii sale, care vrea sa comande, sa dirijeze dar sa nu se foloseasca prea mult de autoritatea sa. Va suporta cu greu locul al doilea deoarece vrea sa fie un model pentru cei din jur si vrea mereu sa fie admirata pentru tot ce face.

In domeniul afectiv, cel mai adesea, Irene se simte neinteleasa dar va continua totusi sa caute perla rara, adica ceea ce ii lipseste pentru a fi satisfacuta sau multumita. In cadrul unei relatii va fi in pozitia de dominatoare si alagerile sale sunt foarte elitiste. Dar uneori este prea idealista si visatoare, ezitanta chiar si gasesc mereu cate un defect partenerului.

In domeniul profesional se va descurca cel mai bine in meseriile legate de medicina, de justitie, psiholoige sau estetica. Profesiile liberale i se potrivesc cel mai bine.

Lasă un răspuns