Etimologie: pace

Sarbatoare: 5 aprilie

 

Irina este o femeie sensibila ce poseda o gratie naturala. Distanta, rezervata si secretoasa la prima vedere, Irina isi doreste sa se faca placuta, sa impresioneze. Extrem de atasata valorilor familiale, sociale si afective, Irina este o femeie generoasa careia ii place sa faca surprize si are oroare de violenta si agresivitate. Este destul de sensibila si ii este teama ca nu este inteleasa de cei din jurul sau. Irina este o femeie rafinata, sensibila la lucrurile frumoase si la bogatii. Are o vointa puternica insa uneori se lasa coplesita de indoieli. In functie de situatie, Irina este cand meditativa, cand intelectuala si spirituala.

 

Prefera actiunea, ii place sa fie mereu in miscare, nu sta o clipa locului. Daca este nascuta in luna Iulie, Irina va fi destul de interiorizata in copilarie, nu isi va exterioriza gandurile si sentimentele. Daca este nascuta in luna August, Irina va fi colerica, posesiva si hiperactiva. Oricum ar fi, Irina este un copil extrem de sensibil. Parintii trebuie sa ii dea responsabilitati inca de la o varsta frageda – pe care si le va asuma perfect de fiecare data – oferindu-i in acelasi timp multa afectiune. In caz contrar, Irina risca sa fie indolenta, delasatoare si va incerca sa se izoleze de restul lumii.

 

Irina apreciaza loialitatea, grandoarea, frumusetea si va face in asa fel incat isi va realiza toate visele marete. Curajul nu ii lipseste atunci cand este motivata de ceva. Ii place sa conduca, atat in viata profesionala cat si in viata personala. Perfectionista, maniaca uneori, Irina este in cautarea perlei rare. Astfel, partenerul sau de viata trebuie sa fie frumos, rafinat, spritual, inteligent si bogat.

 

Irina ar putea fi tentata de o profesiei din domeniul finantelor sau afacerilor, o profesie comerciala sau una care necesita precizia. Nici domeniul medical nu ii va fi indiferent.

Lasă un răspuns