Etimologie- uiversal (germana)

Sarbatoare- 9 iulie

Irma este o persoana foarte emotiva, care are nevoie mereu sa fie in actiune, in continua miscare sau agitatie. Nu sta deci niciodata locului.

Dar pe Irma o caracterizeaza in acelasi timp un caracter solid, rigid chiar, fiind o persoana care nu se lasa batuta prea repede, ca si animalul sau totem, leopardul. Este in acelasi timp o femeie independenta, pentru care libertatea nu este un cuvant pronuntat in van. Este individualista si inamicul de temut al oricarui tip de constrangere.

Este amuzanta, o buna  comedianta, dar are nevoie de un public pentru a-si face numarul. Reactiile sale sunt vii si actioneaza cel mai adesea, fara sa gandeasca prea mult inainte. Dar chiar si atunci cand face gafe, este extrem de simpatica.

Irma este posesiva si ii lipseste cel mai adesea obiectivitatea. Dar este si impulsiva sau indisciplinata, actionand fara sa ii pese de consecinte. Nu are insa ce sa faca, deoarece necunoscutul o atrage extrem de mult…

Are un gust nemasurat pentru contactul cu cei din jur deci ii vine foarte usor sa negocieze cu cei din jur. Dar este nervoasa, nerabdatoare, compensand insa prin cea mai importanta mobilitate, care o face sa plece departe, in cautare mereu de noi orizonturi.

Atunci cand este motivata, este capabila sa isi mobilizeze toate fortele sau toate calitatile pentru a reusi tot ce isi propune. Puterea sa de munca este una uimitoare dar inegala. Este directiva, autoritara, foarte convingatoare, un simt practic minunat si capacitati extraordinare pentru a organiza sau administra ceva.

Nu ii place insa sa execute ordinele, ci sa le dea. Sa straluceasca, sa fie in centrul atentiei si sa actioneze dupa bunul plac sunt lucrurile la care viseaza. Este o individualista, o orgolioasa si uneori egoista.

In domeniul iubirii este o cuceritoare. Este cea care alege si cea care dirijeaza. Se indragosteste la prima vedere si este cea mai pasionala. Este o tigroiaca violenta si geloasa iar fidelitatea nu este punctul sau forte. Dar va fi de ajuns daca isi va gasi un partener care o va idolatriza.

Cu siguranta ca vocatia Irmei nu este sa fie casnica. Se va orienta astfel inspre profesii unde varietatea si calatoriile sunt cele mai importante.

Lasă un răspuns