Etimologie-

Sarbatoare-

Suntem in prezenta unei personalitati fermecatoare, stralucitoare, mai degraba introvertita si solitara, care isi doreste sa fie mereu pe primul loc in viata. Astfel ca este cea mai muncitoare, cea mai ambitioasa, mai stabila, mai rabdatoare, cea mai voluntara si mai originala.

O inteligenta, cel mai adesea deasupra mediei si un spirit cel mai adesea matematic ii vor permite sa ajunga la realizari si la creatii de avengura. Chiar daca are foarte multe calitati, are destul de multe defecte in acelasi timp. Este astfel, destul de rigida, de obstinata si de incapatanata, mandra, orgiolioasa si chiar intoleranta.

Irune adora tot ce tine de echilibru si de armonie, adora pacea si nu este indiferenta la estetica sau la arta. Adora sa fie admirata si adulata si este cea mai gentila si mai serviabila.

37, numarul sau activ, o ajuta sa aiba prietenii solide si ii confera o anumita sansa in domeniul sentimental. Din fericire pentru ea, caci este destul de exigenta atat cu propria persoana, cat si cu partenerul sau. Acesta va trebui sa fie frumos, inteligent, sa aiba o buna pozitie sociala si sa obtina aprobarea parintilor sai.

In schimb, Irune va fi fidela, stabila, o buna gospodina si mama, dar prea putin demonstrativa si comunicativa. Este foarte selectiva insa in ceea ce priveste relatiile sale. Este o femeie decisa, puternica, energica si voluntara. Este destul de stricta, chiar daca comportamentul sau ii poate surprinde pe cei din jur.

Este o femeie de principii, foarte directa si foarte sincera, cu un simt foarte puternic al responsabilitatii si al deontologiei. In acelasi timp este pozitiva si sanatoasa si nu se lasa invadata de ganduri negative. Este solida si stabila in sentimente si gusturi. Dar in acelasi timp, este foarte orgolioasa si vrea sa fie mereu pe primul loc. In plus, nu amana pe maine ce poate rezvolva azi.

Irune poate sa spere ca va urca progresiv inspre culmi inalte in viata sa, chiar daca nu este atrasa de studii de lunga durata. Se poate descurca in cadrul unor posturi de inalta responsabilitate, din Administratie sau din cadrul unei cariere politice.

 

 

 

 

Lasă un răspuns