Etimologie- zambet, ras (ebraica)

Sarbatoare- 20 decembrie

Isaac este o persoana foarte matura si cerebrala in majoritatea situatiilor pe care le intalneste in viata. Este serios, determinat si ia mereu lucrurile in serios. Este si foarte increzator in fortele sale, stie mereu ce vrea si nu se indoieste niciodata de capacitatile sale.

Isaac este un barbat foarte inteligent, eficient si indemanatic. Dar este si un perfectionist care da mereu dovada de implicare si indemanare in toate proiectele la care participa.

Issac este un optimist care nu se lasa doborat de greutati. Este si un barbat care tine foarte mult la principiile sale si care este foarte atasat de convingerile sale. Nu va fugi niciodata de responsabilitati si este gata sa sara mereu in ajutorul celor din jur.

Pe langa maturitate, celelalte mari calitati ale lui Isaac sunt prudenta si tactul de care da dovada in orice situatie din viata de zi cu zi. Spiritul sau analitic fabulos ii permite sa analizeze asa cum trebuie toate lucrurile si sa ia mereu cele mai bune decizii. Este foarte serios si angajamentul este a doua sa natura.

Tine foarte mult deci si la convingerile sale si nu isi schimba foarte des hotararile, ducand toate lucrurile la capat cu incapatanare si dinamism. Isaac este foarte devotat, foarte exigent cu cei din jur si este capabil sa faca imposibilul atunci cand vine vorba despre a-si tine promisiunile.

Isaac este mereu in cautare de echilibru si de liniste in viata lui. Este in stare sa faca orice pentru a mentine pacea in sanul familiei.

Isaac va fi animat mereu de dorinta de a fi placut de cei din jur, incercand mereu sa le faca pe plac sau sa le respecte dorintele si nevoile.

Iubeste sa fie inconjurat de familie, de prieteni, de cei care au aceleasi convingeri ca si el, iubeste asocierea, cooperarea, schimburile si cooperarea.

Isaac este foarte tandru, chiar daca ii este foarte greu uneori sa isi exprime sentimentele. Este usor impresionabil, tine foarte mult la relatiile de prietenie si isi cauta mereu sufletul pereche.

Isaac este in cautare de stabilitate, chiar daca va trece prin foarte multe schimbari in viata sa. Se va simti cel mai bine in cadrul unor meserii legate de astrologie, de domeniul politic sau de cel umanitar.

Lasă un răspuns