Etimologie: «Dumnezeu este juramantul meu ».

 

Cele care poarta numele de Isabela sunt niste personae care nu sunt deloc obisnuite. Si merg mereu pe principiul totul sau nimic. Si itinerariul lor le va duce inspre cele mai inalte culmi dar si inspre cele mai adanci prapastii. Toate lucrurile le imping inspre altii, inspre lume sau inspre public.

 

Si intr-un fel sau altul, persoanele cu acest nume nu lasa pe nimeni indiferent. Simt ca pot sa ajunga extrem de departe daca se simt ajutate de catre cei din jur. Un lucru si mai interesant daca ele se vor implica intr-o maniera dezinteresata.

 

Cele cu acest nume sunt niste personaje fara pereche care nu merge pe drumurile batatorite de altii si care nu cunosc bariere. Isabela este o persoana foarte pasionala si este interesata atat de domeniul spiritual cat si de cel intelectual.

 

Isabela este si cea care va incerca sa se depaseasca cu orice pret, sa isi depaseasca limitele si sa isi depaseasca si obiceiurile. Trebuie sa creada in tot ceea ce face si nu este imposibil sa dobandeasca o anumita notorietate sau o alta forma de recunostinta.

 

Este inclinata si inspre vise, inspre o latura senzoriala iar cautarea sa a absolutului este primordiala. Cele cu acest nume sunt si niste persoane care au un carcter puternic. Atunci cand au o idee in cap nimeni si nimic nu le poate face sa se schimbe. Nu sunt usor de influentat si « adversarii » lor nu pot sa le doboare. In plus, sunt cele care vor veghea constant la starea de bine a familiei lor. Sunt capabile de cele mai mari sacrificii pentru bunastarea celor care ii sunt dragi.

 

Copiii cu aceste nume sunt foarte sensibili si emotivi si va trebui sa ii iubesti si sa ii intelegi. Afectivitatea lor este sursa lor de viata.

 

Isabela va fi mereu in cautarea perfectiunii si a armoniei. Cum este o idealista nu va ezita atunci cand vine vorba despre a se pune in serviciul celor din jur pentru a-i ajuta mereu. Punctele sale forte sunt imaginatia si creativitatea. Dulceata si tactul ei o vor face sa fie foarte apreciata. Este si foarte feminina si iubeste seductia mai mult ca orice. Este si senisibila, fapt ce ii stimuleaza si creativitatea. Orice nimic o face sa fie fericita. Dar este si o romantica fara pereche si printul visurilor sale va trebui sa treaca prin mai multe probe pentru a o cuceri.

 

Cele cu acest nume mai iubesc marile cauze, marile valori umane sau spirituale. Isabela are idealuri inalte si idealurile sale sunt fara limite. Gusturile sale se indreapta inspre arheologie, straniu, mister, inaccesibil, religie, ocult, psihologie sau politica.

 

Si cele cu acest nume vor fi cu siguranta interesate de activitatile orientate inspre marile valori umane, sociale sau filantropice. Vor fi deci interesate de meseriile indreptate inspre public, publicitate care sunt in raport cu gastronomia sau restaurarea, cu domeniul calatoriilor si al turismului in general. Dar mai are si unele talente de artist si poate fi interesata de jurnalism, de activitati de comedian sau de scriitor.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns