Etimologie-  insula scotiana (Scottish Island)

Sarbatoare-

Plina de viata, adaptabila si comunicativa, Isla este o persoana simpatica si fermecatoare. Este foarte sociabila, chiar daca uneori este cam rezervata. Nu este insa nici prea introvertita, nici prea extrovertita, exprimandu-se extrem de usor si discutand, iubind contactul cu cei din jur, dar stiind cum sa isi pastreze in acelasi timp intimitatea.

Isla este in acelasi timp putin cam neincrezatoare, foarte sincera si foarte directa. Are nevoie sa se simta in siguranta si sa fie mereu linistita, pentru a merge mai departe in tot ceea ce intreprinde.

Dar odata ce i-ai castigat increderea, este delicioasa, plina de antren si de entuziasm si foarte vorbareata.

Pentru Isla, independenta este un lucru foarte important. Da dovada mereu de o imaginatie debordanta si este mereu vesela si optimista. Are un simt al umorului foarte bine dezvoltat, adora jocurile si stiu cum sa ii distraga sau distreze pe cei din jur.

Este foarte curioasa, avida de cunoastere, dar se poate pierde pana la urma, deoarece este interesata de prea multe domenii deodata. Astfel ca va trece foarte repede de la un lucru la altul, de la o activitate la alta.

Isla este o intelectuala care este interesata de introspectie, de analiza si de cercetare. Adora tot ce este mai original si mai neobisnuit sau de avangarda chiar.

In plus, Isla este o persoana care exercita o puetere fantastica asupra celor din jurul sau. Este autoritara, dar si generoasa sau sensibila in acelasi timp. Este toleranta si curioasa, mandra, detestand minciuna si oamenii ipocriti.

Din punct de vedere sentimental, este misterioasa si secreta, apoi dedicata si pasionala, capabila sa mearaga inspre partener, desi la inceput pare de neclintit. Dar se va retrage la fel de repede…oare ii este teama ca va suferi prea mult sau ii este teama de implicare?

Comunicarea este domeniul de predilectie pentru Isla. Astfel ca va fi interesata de invatamant, de sectorul comercial, de limbi, cantece, comedie, scris, jurnalism… dar si de alte domenii specializate precum informatica sau tehnica. Cele aflate in stransa legatura cu publicitatea sau calatoriile sunt si ele pe placul sau.

Lasă un răspuns