Etimologie- onoare (turca)

 Sarbatoare-

Foarte mandru si foarte orgolios, Ismet este un barbat care cultiva mai ales distanta. Are un spirit foarte critic, dar si un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Adora sa domine si sa comande. Autoritatea lor naturala este cea care ii ajuta in acest caz.

Ismet este o persoana inteligenta, muncitoare, care are cele mai bune opinii si cea mai mare capacitate de adaptare. De altfel, adora tot ceea ce tine de miscare si de tot ce il ajuta sa fie dinamic. Foarte dinamic si carismatic deci, poseda toate calitatile pentru a deveni un excelent lider. Datorita inteligentei sale, a perspicacitatii si determinarii sale, Ismet va avea cea mai frumoasa cariera.

Ismet este un anti-conformist, care, cu un strop de fantezie stie cum sa profite din plin de viata.

Rezervat si secret, Ismet este o persoana care nu are cum sa o ia pe o cale traditionala. Original sau uneori marginal, acesta da impresia ca este insensibil si distant, in timp ce in realitate este cam timid sau ingrijorat.

Dar atunci cand se va simti in largul sau, se va dovedi foarte prietenos si deschis. Foarte eclectic, are, la fel ca si un iceberg o parte mai ascunsa.

Astfel ca uneori este foarte bine dispus, rade foarte mult, este relaxat, seducator, pasionat de tenis sau de fotbal, aparent destul de usor de inteles si fara complicatii. Apoi, cateva clipe mai tarziu, devine un personaj foarte grav, meditativ, cerebral, mult mai profund si mai serios decat ai putea sa iti imaginezi.

Ismet are zile in care este mai extrovertit, mai ludic, in care se arata grabit, entuziast, tentat de placerile si distractiile din jur si zile in care este introvertit, antisocial, cautand solitudinea pentru a trage concluziile, a medita sau a-si reveni.

Chiar daca nu da mereu impresia, Ismet este foarte afectuos, foarte interesat de o viata implinita in doi. In cuplu este conciliant, fermecator si cel mai bun psiholog.

Se va orienta inspre profesiile din domeniul tehnic, specializate sau de avangarda. Dar si inspre cele care sunt in raport cu sfaturile sau in care dexteritatea manuala se cere.

Lasă un răspuns