Etimologie: divinitate, lumina cerului

Sarbatoare: 8 aprilie

 

Iulia este o persoana sociabila si placuta. Iulia este o femeie nerabdatoare, greu de inteles uneori datorita naturii sale duble. Uneori, Iulia se dovedeste a fi comunicativa, entuziasta, curioasa, adaptandu-se cu usurinta oricarei situatii, cocheta. Alteori, Iulia este rabdatoare, muncitoare si constiincioasa, are nevoie de singuratate pentru a se regasi si pentru a-si stabili rezolutii. Ii place sa se distreze si cheltuie banii fara sa se gandeasca la viitor.

 

Atrasa de schimbare si de noutate, Iulia este sensibila la tot ce tine de confortul personal. Uneori ii place rutina, alteori nu. Are tendinta sa isi interiorizeze sentimentele si prefera sa vorbeasca despre ultimul film vizionat sau de ultima carte citita decat de gradina ei secreta. De aceea, in ochii anturajului Iulia pare o femeie insensibila.

 

Iulia are simtul datoriei si al responsabilitatii, da dovada de vointa si de curaj. Copil, Iulia este extrem de placuta, suficient de smechera incat sa stie ce trebuie sa le spuna parintilor sau ce trebuie sa faca pentru a le fi pe plac. Destul de nervoasa si nelinistita, Iulia simte nevoia sa fie incurajata in permanenta, are nevoie de comunicare si de dialog.

 

Iulia va fi la varsta adulta destul de materialista, sensibila la statutul social precum si la semnele exterioare de bogatie. Banii sunt cei care ii vor permite sa isi satisfaca nevoia de lux sau de cochetarie. Va incerca sa se realizeze din punct de vedere material. Iuliei ii place sa conduca, sa dea ordine, atat in viata personala cat si in viata profesionala. Cauta la partenerul de viata securitatea si stabilitatea. Apreciaza cadouri precum bijuterii, parfumuri sau vacante scumpe in destinatii exotice.

 

Iulia are nevoie de o activitate profesionala pentru a se simti motivata. Este atrasa de profesii din domeniul finantelor, economiei, gestiunii sau administratie.

Lasă un răspuns