Etimologie: divinitate, cer luminos, lumina cerului

Sarbatoare: 19 iunie (calendar catolic) si 21 decembrie (calendar catolic)

 

Sarmanta, sensibila, energica si senzuala, asa apare Iuliana in ochii persoanelor din anturaj. Iuliana este o femeie sociabila si extrovertita care stie sa se faca placuta, o femeie in jurul careia domneste armonia. Curioasa, vorbareata si adaptabila, Iuliana este o persoana vesela si mereu bine dispusa. Este optimista, nu le lasa descurajata cu una cu doua, nu are obiceiul sa dramatizeze in momentul in care intampina o problema. Este echilibrata si detesta conflictele.

 

Iuliana este o femeie cocheta, seducatoare, dotata cu arta persuasiunii. Are o inclinatie spre limbile straine si muzica, este mereu in cautarea perfectiunii. Maniaca si dezordonata, Iuliana petrece doua ore in baie pentru a se face frumoasa insa uita sa faca patul…Copil, Iuliana este un mic tiran, este demonstrativa si rautacioasa. Extrem de preocupata de a le face parintilor pe plac, sa ii faca mandri de ea, Iuliana este interesata de viata de familie. O cearta sau un conflict are efecte dezastruoase asupra echilibrului sau fragil. Creativa, Iuliana va fi incantata sa invete sa danseze sau sa cante la un instrument muzical.

 

Senzuala si gurmanda, Iulianei ii place sa profite din plin de viata, sa isi faca toate placerile. Are simtul umorului si ii place sa se distreze, este fana jocurilor video. Extrem de preocupata de viata sentimentala, Iuliana isi va gasi cu deosebita usurinta sufletul pereche alaturi de care isi va petrece restul vietii.

 

Domeniul familial poate interveni la un moment dat in viata in alegerea profesionala. In caz contrar, Iuliana va fi tentata de profesii aflate in raport cu  estetica, creativitatea, arta, confortul, bucataria si gastronomia. De profesii aflate in legatura cu semenii sai (medic, consilier conjugal, judecator, infirmiera, kinetoterapeut) sau in raport cu igiena sau precizia, in raport cu expresia orala sau scrisa.

Lasă un răspuns