Autoritar, direct si onest, Iuliu este, la prima vedere, impresionant si degaja un magnetism incredibil.  Neincrezator in general, Iuliu are nevoie de mai multe dovezi, in special cand vine vorba de sfera sentimentala.  Cu toate acestea, Iuliu este o persoana curioasa care stie sa isi asume riscurile si sa imbratiseze in orice moment o schimbare sau o noutate. De-a lungul vietii, Iuliu este prins la mijloc intre doua tendinte contradictorii: una il determina sa caute securitatea, protectia si sa opteze pentru stabilitate in timp ce cealalata il determina sa se autodepaseasca si sa fie autodidact.

Aceste doua atitudini vor alterna de-a lungul intregii vietii, in functie de situatie. Iuliu se arata capabil de eforturi continue si va urma un drum regulat pana cand monotonia i se va parea greu de suportat si va opta pentru o schimbare in viata. Aceeasi alternanta poate fi vizibila si in ceea ce priveste latura materiala –  este capabil sa faca economii timp de mai multe luni de zile si sa le fructifice si sa le cheltuie in momentele in care te astepti mai putin. Iuliu este o persoana sociabila si fermecatoare, deschis comunicarii si oricarei forme de contact insa poate deveni brusc taciturn, lucru de neinteles de persoanele din jurul sau.

Copil, Iuliu este destul de dificil, ii este greu sa accepte autoritatea. Parintii trebuie sa il indrume spre practicarea unui sport pentru a-si consuma energia debordanta si spre studii stiintifice. Autonom si independent, Iuliu viseaza inca de mic sa se realizeze din punct de vedere profesional si a depune eforturile necesare in acest sens. Parintii trebuie sa ii inoculeze notiunea de partaj si solidaritate.

Extrem de ambitios, Iuliu este sensibil la lux si la putere. Din punct de vedere sentimental, este gelos si posesiv.  Este de parere ca partenera de viata trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor sale, are mari pretentii de la ea. Pentru Iuliu, viata este simpla, nu ii plac complicatiile de niciun fel. Din punct de vedere profesional, va alege o meserie din domeniul sportului, armatei sau politiei. Nici profesiile din domeniul stiintific nu ii sunt indiferente.

Lasă un răspuns